Vacature Medewerker distributiepunt, logistiek - Eindhoven

Eindhoven

Technische Unie B.V.
  • Technische Unie B.V.
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vaste werktijden, afwisselend werk en overdag genoeg tijd voor andere zaken, dat maakt deze baan interessant. Wij zorgen altijd voor een warme bak koffie, goede arbeidvoorwaarden en enthousiaste collega’s. Met jouw positieve inzet zorg jij dat de klus geklaard wordt. Een super combinatie dus.

Even in het kort:
• Efficiënt laden en lossen (installatiematerialen)
• Expeditie opruimen
• Twee ploegendienst

Wat ga je doen
Van groene bak met losse onderdelen tot badkamer artikelen, je ziet alles voorbij komen. Je werkt in ploegendienst op het distributiepunt (werktijden van 22.00 – 06.30 of van 04.30 – 13.00 uur). In de nacht komen alle bestellingen binnen vanuit het distributiecentrum. Deze moeten gesorteerd worden en klaargezet worden voor de juiste route. De ochtendploeg neemt het dan over en zorgt ervoor dat de vrachtwagens geladen worden. Dat gebeurt in overleg met de chauffeur en ligt aan de route die gereden wordt. Als de chauffeur onderweg is, dan ruimt de ochtendploeg het distributiepunt op. De hele ochtend is het een komen en gaan van collega’s en dat maakt dat er nooit een saai moment is. 

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Jenne Alberts (Vestigingsleider distributie) te bereiken op 06 - 34 86 70 24.

lees meer

Gestelde eisen Wat neem je mee
• Je werkt veilig, gestructureerd en volgens de regels. 
• Je bent handig met de vorkheftruck (wij verzorgen ook opleidingen daarin).
• Je bent een teammens, harde werker en positief ingesteld.

Wij bieden
Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, korting op al onze producten en op bedrijfsfitness. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Vandaag besteld is morgen in huis. Daar staan we voor bij Technische Unie. Van magazijnmedewerker, chauffeur tot medewerker overslagpunt: Samen klaren we de klus.

Werken bij Technische Unie betekent
* Goede arbeidvoorwaarden
* Fijne werksfeer
* Goed georganiseerd bedrijf

Ook dichtbij jou!
2 grote distributiecentra in Strijen en Alphen aan den Rijn
22 overslagpunten door heel Nederland

Trots
Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Het succes zit onder andere in onze slimme logistiek. Want we werken dan ook met de nieuwste systemen. In totaal zijn we met 2000 enthousiaste collega’s. En we zijn trots op onze hoge medewerkertevredenheid.

Veilig
We besteden veel tijd en aandacht aan de veiligheid en gezondheid van onze collega’s. Zo krijg je als nieuwe collega’s een uitgebreid introductieprogramma. Je wordt bij ons speciaal getraind voor je nieuwe functie en leert veilig en verantwoord te werken.

Duurzaam
Continu zoeken we naar de meest duurzame optie. Zo rijden we inmiddels met elektrische vrachtwagens, wagens met dual-fuelsysteem (biogas mengsel) en hybride wagens. Onlangs ontvingen we de Lean and Green Award, een mooi erkenning voor het bewust bezig zijn met Duurzame Logistiek en het verminderen van de CO2 uitstoot.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Technische Unie B.V. B. van Veenendaal
0634473877
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Distributiemedewerker in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures