Vacature Kopersbegeleider omgeving Eindhoven

Eindhoven

Multiselect
 • Multiselect Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij werken voor een lokale aannemer? Werk jij graag als kopersbegeleider aan projecten op steenworpafstand voor een werkgever die oog heeft voor jouw ontwikkeling en hierin met je meedenkt?Voor een aannemer in Eindhoven ben ik op zoek naar een kopersbegeleide. Je gaat werken aan verschillende grote verkooptrajecten in de woningbouw. Deze trajecten zijn over het algemeen in de omgeving van Eindhoven en omstreken.Werk jij graag aan verkooptrajecten in jouw eigen woonomgeving en wil jij werken in een informele sfeer? Dan kom ik graag met je in contact. Bel op 06-20 60 59 07 of mail naar [email protected] en ik vertel je graag meer over de functie en het bedrijf.

In jouw functie als kopersbegeleider werk je aan projecten in de omgeving van Eindhoven. Je zorgt voor goede begeleiding van verkooptrajecten en neemt de klant mee in de verschillende keuzes en stappen. Verder ben je bezig met:

 • Je verzorgt koper bijeenkomsten;
 • Je hebt sterk contact met interne collega’s en overlegd met hen de verschillende mogelijkheden;
 • Je woont met regelmaat interne meetings bij;
 • In jouw rol heb je intensief contact met kopers en adviseert hen over de verschillende bouwmogelijkheden.

lees meer

Gestelde eisen
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als kopersbegeleider bij een aannemer;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent woonachtig in Eindhoven en/of omgeving.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie
 • Verantwoordelijke rol die zelfstandig in te vullen is;
 • Goed salaris passend bij jouw niveau;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform Bouw & Infra cao, waaronder 43 vrije dagen;
 • Mobiel en laptop van de zaak;
 • Verschillende mogelijkheden tot opleidingen en cursussen;
 • Doorgroeimogelijkheden met bijpassende opleidingen/ cursussen.
Solliciteren bij

Wil jij als kopersbegeleider aan het werk binnen een innovatieve aannemer en aan de slag in omgeving Eindhoven? Dan hoor ik graag van je op 06-20 60 59 07 of [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Demy de Wit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Kopersbegeleider in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures