Vacature Project Engineer - Eindhoven

Eindhoven

Nivel
  • Nivel Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jij zal als project engineer samen met de project manager aan de slag gaan. Je bent dan ook verantwoordelijk voor verschillende afbouwprojecten en het gehele bouwproces hiervan. Verder zorg je ervoor dat de planningen, materialen en diensten geregeld zijn. Naast deze werkzaamheden is contact met de onderaannemers en de opdrachtgever ook van belang. Communicatieve vaardigheden zijn daarom ook essentieel!

Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je voldoende ruimte tot zelfontplooiing. Als je veel eigen initiatief toont zijn er veel mogelijkheden om je door te ontwikkelen. Daarnaast denken wij ook aan jouw toekomst en krijg je een persoonlijk opleidingsbudget en een pensioenregeling.

lees meer

Gestelde eisen Voor deze functie zijn de volgende criteria van belang:
  • Minimaal een MBO-diploma op het gebied van Techniek/Bouwkunde
  • 3 jaar relevante werkervaring
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Extra informatie Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Luka Gobac
Telefoon: 0657737516
E-mail: [email protected]
Bedrijfsomschrijving Een grote bouwer als het aankomt op totaal projecten en de mooiste (retail) interieurs. Rendement, Service, Snelheid, Deskundigheid, Betrokken, betrouwbaar en ervaren staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Zo voeren ze onder andere projecten uit voor Rituals, Five Guys en meerdere bekende ketens! Verder is dit bedrijf vooruitstrevend op het gebied van technologie. Zo zijn er op het hoofdkantoor meerdere ruimtes ingericht op de beleving van de klant en is het ook mogelijk om via virtual reality een interieur te ervaren.

lees meer

Contactpersoon Luka Gobac
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Engineer in Eindhoven