Vacature Technicus hoogspanning - Eindhoven

Eindhoven

Bw-engineering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Bedrijfsomschrijving

Locatie: Noord-Brabant

Onze opdrachtgever zorgt voor elektriciteit en gas voor woningen en bedrijven. Zij beheren kabels en leidingen en voorzien veel mensen van een betrouwbaar gas- en elektriciteitsnetwerk. Zodat er elke dag energie is, waar we die ook nodig hebben. Zij zoeken mensen die zorg willen dragen voor de ontwikkeling, onderhoud en het beheer van het kabel en leidingnetwerk.


Functie inhoud
 • Als hoogspanningsmonteur werk je in het team systemen en veiligheid (secundair hoogspanning) op de afdeling engineering en implementatie.
 • We zijn op zoek naar zowel junioren als senioren.
 • Als collega kun je zelfstandig werken, maar je ook aanpassen aan het team.
 • Je werkt bijna dagelijks op hoog- en middenspanningsstations.
 • Je voert inspecties en onderhoudswerken uit van stationsautomatisering (sa en rtu) of beveiligingsrelais.
 • Je voert inspecties uit en verricht schakelhandelingen.
 • Je bent een contactpersoon en specialist in jouw vakgebied.
 • Je zorgt voor onderhoud en functionele testen, maar je neemt ook deel aan projecten.
 • Daarnaast ben je betrokken bij ideeën en initiatieven voor verbetering en verwachten we dat je nadenkt over hoe we het werk slimmer en handiger kunnen doen.
 • De constante zoektocht naar verbetering zit in je mentaliteit.
 • Je bent ook verantwoordelijk voor het volgen van alle beheeractiviteiten.

lees meer

Gestelde eisen
Functie eisen
 • Wij zijn op zoek naar een aantal nieuwe collega's met een MBO diploma elektrotechniek niveau 3 of 4 (bijvoorbeeld het eerste mechanische middenspannings- of mechanische hoogstroomapparaat).
 • Als je momenteel niveau 3 hebt, moet je bereid door te stromen naar niveau 4.
 • Je hebt een VCA vol-diploma en idealiter al een bei bls- en bhs-certificering, waarbij (vp) een sterke wens is en de (avp) de voorkeur heeft.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.200 - € 4.800 p/m
Extra informatie
Wij bieden
 • Verantwoordelijk en uitdagend werk.
 • Een marktconform salaris.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.
Bedrijfsomschrijving BW-Engineering is voor technici in elke fase van hun carrière.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van professionals in alle vakgebieden in de elektro- en installatietechniek. We hebben een uitgebreid netwerk en zijn bekend met de industrie. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er binnen de sector speelt, welke kennis bedrijven vragen en waar voor jou de kansen liggen.

Je kan via ons als monteur, werkvoorbereider of calculator aan de slag. Van MBO t/m WO-opleidingsniveau, van junior tot senior en van parttime tot fulltime, we bieden het allemaal.

Naast de elektro- en installatietechniek zijn we ook werkzaam in andere sectoren. Neem een kijkje bij onze branches om te zien waar we actief zijn. En zet via ons de volgende stap in jouw carrière.

Wij spelen in op de ontwikkelingen in de sector en nemen een voortrekkersrol als het gaat om duurzame ontwikkelingen, als spin in het web van de installatietechniek motiveren wij ons personeel om zich te blijven ontwikkelen, door onder andere deel te nemen aan cursussen. Daarmee maken wij het mogelijk voor onze technische professionals om door te stromen in de nieuwe disciplines in het werkveld.  Wij geloven dat het erkennen van ambitie en competenties erg belangrijk is, om mensen op de juiste functies te kunnen plaatsen.

Om die reden zijn we altijd benieuwd naar jou als persoon en wat jou drijft in het uitoefenen van je vak. Wat kun je van ons verwachten? Altijd oog op vast werk, wij weten dat de techniek vaak projectmatig opereert en dat hierdoor veel vraag is naar tijdelijk projectmatige invulling. We hebben daarom ook duidelijke afspraken met onze installatiebedrijven over het in dienst nemen van de kandidaat. 

We werken er hard aan om voor jou de juiste werkgevers bij te vinden, en focussen ons daarbij op zaken die voor jou belangrijk zijn, denk hierbij aan: Het verkrijgen van een vast contract, dit creëert eigenaarschap (verbondenheid) en helpt in onze ogen werknemers en organisaties vooruit.  Bedrijf als een 'familie' zien, werken met gelijkgestemden en je op je gemak voelen onder collega's. 

Het vinden van een organisatie die je uitdaagt, en je werk met inhoud biedt. 

- Het bedrijf moet rekening houden met jouw carrière,- en doorgroeimogelijkheden en hier voldoende moeite in stoppen. 
- Werk dicht bij huis, aangezien je reistijd vast nuttiger kan besteden. 
- Goede werk/prive balans, het leven draait uiteindelijk niet allen maar om werk. 
- Last but not least; een financiële gezonde werkgever, waarbij je de komende jaren kan rekenen om voldoende werk. 

Bw-engineering heeft met ruim 10 jaar ervaring in de installatietechniek zijn strepen verdient. Met een landelijke dekking en ruim 150 opdrachtgevers, die onze kernwaarde vertegenwoordigen.

lees meer

Contactpersoon Bw-engineering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Hoogspanning in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures