Vacature Hypotheekadviseur omgeving Eindhoven

Eindhoven

Veldsink Advies
 • Veldsink Advies
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij als ervaren hypotheekadviseur werken bij een onafhankelijk lokaal assurantiekantoor waar je de ruimte krijgt om écht op de klantbehoefte in te spelen? De combi tussen een kleinschalige tussenpersoon en een stevige organisatie daarachter die voor zekerheid, ontwikkeling en groei zorgt, dat is wat je zoekt. Wij staan voor ons DNA: ondernemend, relatiegericht, betrokken en integer. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw job!

Als Hypotheekadviseur bij Veldsink – Verberkmoes kunnen zowel bestaande als nieuwe klanten bij jou terecht voor een uitgebreid advies. Van starters tot de complexere dossiers: met jouw kennis weet je alles begrijpelijk uiteen te zetten voor de klant. Je werkt zowel met de bestaande portefeuille als met nieuwe klanten. Door middel van commerciële acties, de inzet van je netwerk én het bewerken van de bestaande portefeuille, ben je in staat om je agenda te vullen met afspraken. Je verliest daarbij nooit de relatie en onze dienstverlening uit het oog. Jouw doel is de klant voorzien van het beste onafhankelijke advies en op die manier het creëren van een lange termijn relatie. Jouw standplaats wordt ons kantoor in Valkenswaard, maar jouw aandachtsgebied wordt voornamelijk Veldhoven/Eindhoven.

Samen met jouw collega Hypotheekondersteuner en twee andere Hypotheekadviseurs ga jij er een succes van maken. Door een goede samenwerking met de zakelijke en particuliere adviseurs in het team en het geven van leads zorgen jullie ervoor dat de vestiging groeit!

Wie ben jij?

Jij bent goed in je werk door jouw doenersmentaliteit en inspireert je collega’s met jouw bevlogen aanpak. Omdat jij gemakkelijk contact legt met mensen en weet wat er speelt in de regio, weten bestaande en nieuwe relaties jou te vinden. Voor jou is opgeven geen optie! Jij stopt veel energie in je werk omdat je er graag voldoening uit wilt halen. Hierdoor zie jij het verbeteren van commerciële resultaten als een kans in plaats van als een taak.

Het is belangrijk dat je vertrouwen uitstraalt en beschikt over inlevingsvermogen en geduld. Met deze kwaliteiten kun jij complexe financiële onderwerpen begrijpelijk maken voor de klant. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • Hbo- werk en denkniveau;
 • minimaal een aantal jaar werkzaam als Hypotheekadviseur;
 • in het bezit van Wft Adviseur Hypothecair Krediet, WFT Vermogen, (Wft Schade Particulier is een pre);
 • woonachtig in de omgeving van Veldhoven en in het bezit van een interessant netwerk in deze regio;
 • minimaal 36 uur per week beschikbaar.


Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 52 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en ruim 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat. Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen een (h)echt team waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. We werken op een prettige manier samen binnen een zakelijke maar informele sfeer. De Veldsink Groep is een gezonde, groeiende organisatie. We gaan graag een relatie met je aan met het oog op een langdurige samenwerking. En er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Wil jij deel uitmaken van de ondernemende Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze Recruiter Melissa Raijmakers via 06-42 08 84 53 of [email protected]

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hypotheekadviseur in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures