Vacature Medewerker groenvoorziening regio Eindhoven

Eindhoven

Globen Personeel
  • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Zijn parken en plantsoenen voor jou geen onbekend terrein? Maak jij wijken graag netjes? En heb jij ook zo’n hekel aan onkruid? Onze vacature medewerker groenvoorziening in omgeving Eindhoven is dan echt iets voor jou! Jij verwijdert het onkruid met gemak, maait het gras voor de voeten weg en snoeit jezelf door de dag heen.

Gestelde eisen VCA certificaat (of bent bereid deze te halen),Jij vindt het leuk om soms alleen en soms in een team te werken,Jij hebt je rijbewijs B,De juiste werkmentaliteit,Je bent positief ingesteld
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Trainingen zodat jij een vakspecialist bent én blijft,Een vast contactpersoon bij Globen (gewoon appen of bellen voor al je vragen),Een bezoek op de werkplek,Geld natuurlijk,Veilige en goede materialen (PBM’s)

lees meer

Bedrijfsomschrijving Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat we doen en waar we goed in zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en de juiste kennis hebben, daarom bieden wij training, begeleiding en opleiding.

Als specialist op het gebied van groen en infra personeel spreken wij niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

lees meer

Contactpersoon Martijn De Jong
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Eindhoven