Vacature Bouwkundige - Eindhoven

Eindhoven

ELLBRU
 • ELLBRU Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij als bouwkundige aan de slag bij een van de grootste architectenbureaus van Nederland? Lees dan snel verder!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal innovatief bureau met architecten, bouwkundigen en adviseurs en heeft meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland. Samen werken zij aan grote en kleine spraakmakende (internationale) projecten. Van interieurontwerp van een ministerie tot aan een compleet ziekenhuis. En van een stedenbouwkundig plan in China tot aan een luxe landhuis in Utrecht. De opdrachtgevers waarvoor zij werken zijn onder andere gemeenten, ontwikkelaars, aannemers, wooncorporaties en bouwbedrijven. Jouw ontwikkeling staat bij hen centraal. Zij bieden door middel van een interne opleiding jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen in bijvoorbeeld Revit of het Bouwbesluit (nét waar jij behoefte aan hebt). 


Functieomschrijving

Wij zijn voor locatie Eindhoven op zoek naar een bouwkundige topper die mooie projecten tot een succes wil brengen. Een ondernemend type met een gezonde "mojo", iemand die stappen wil zetten en zijn of haar bijdrage wil leveren aan de uitwerking van hoogwaardige architectuur en technische opgaven. De werkzaamheden bestaan uit bouwkundig tekenwerk, technisch uitwerken van projecten in BIM en het maken van het ontwerp voor bouwkundige modellen met behulp van Revit.


Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde MBO / HBO opleiding richting bouwkunde;
 • Je hebt een sterk ontwikkeld technisch inzicht;
 • Je bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt affiniteit met circulair bouwen en nul-op-de-meter;
 • Je hebt kennis van Revit of BIM.
Ons aanbod

Je komt te werken binnen een jong ambitieus team waarin gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en software (BIM, Revit, Dynamo en VR). Je krijgt hierin veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden een goed salaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je de eerste periode als professional werkt via ELLBRU en vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst zal treden bij de opdrachtgever.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Bouwkundige in Eindhoven