Vacature Accountmanager - Eindhoven

Eindhoven

Coosto
 • Coosto Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Coosto
Meer dan 1500 bedrijven en organisaties gebruiken ons platform om social media efficiënt te managen en zo een beter resultaat te behalen. Klanten van Coosto zijn onder andere: NS, Coolblue, KWF, Swapfiets, BMW en Ziggo maar ook overheden, ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, goede doelen en non-profitorganisaties maken dagelijks gebruik van het Coosto-platform.

Over Coosto
Coosto is een SaaS-bedrijf. Wij ontwikkelen en leveren een Social Media Management Platform. Bedrijven en organisaties gebruiken ons platform om hun online- en socialmediaresultaten op een efficiënte manier te maximaliseren. Ons platform is voor veel van onze klanten inmiddels onmisbaar. De kracht van social media is tenslotte ongekend. Coosto is dan ook doorgegroeid van Tech Startup naar Scale Up met enorme groeikansen. Het is nog maar tien jaar geleden dat we met 5 fte in een klein kantoortje begonnen op de TU in Eindhoven - inmiddels werken onze 125 multilingual collega’s op kantoren in Eindhoven en Alicante (Spanje). Op dit moment zijn wij marktleider in Nederland en België, en nog lang niet uitgegroeid: Coosto heeft de ambitie om de aankomende jaren verder te bouwen aan internationale groei en de unieke propositie.

Wat je gaat doen
Je bent verantwoordelijk voor je eigen target en samen met het team voor het team target. In je rol ben je dagelijks bezig met het identificeren en kwalificeren van marketing leads, om deze vervolgens te verrijken en op te volgen. Je geeft demo’s en (online) presentaties bij toekomstige klanten.Daarnaast zal een groot deel van jouw functie bestaan uit het initiëren van nieuwe salestrajecten. Dit betekent dat je zelfstandig bezig zal zijn met het actief benaderen van potentiële klanten. 
In deze functie sta je voortdurend in contact met anderen. Zo:
 • werk je samen met het Customer Success Management Team voor cross sales en upsell opportunities;
 • brainstorm je met marketing collega’s over prospecting van nieuwe leads.
 • word je constant bijgeschoold over de toepassingen van Coosto door trainers en consultants
 • werk je samen met salessupport over het afhandelen van offertes en contracten

lees meer

Gestelde eisen Het team
Coosto’s New Business Team bestaat uit allemaal highly-skilled professionals met één duidelijk doel voor ogen: bedrijven en organisaties die nog niet met het Coosto-platform werken adviseren over de mogelijkheden, zodat ook zij het Coosto-platform opnemen in hun onlinemarketing- of businessstrategie. Jouw team is de motor achter de voortdurende groei van Coosto.

Wij zoeken jou
Je bent ambitieus, energiek, volhardend en je hebt de wil om te winnen. Opgeven zit niet in jouw vocabulaire. Je kan goed mensen overtuigen en enthousiasmeren, je bent leergierig en actief luisteren is één van jouw kernkwaliteiten. Daarnaast beschik je over een hoge eigen verantwoording en ben je zeer zelfstandig. 
Aansluitend:
Verder ben je positief ingesteld, leg je makkelijk contact, kun je goed improviseren en denk je in oplossingen. Kortom: je beweegt je altijd vooruit! Locatie: Nederland.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Extra informatie De voordelen van werken bij Coosto
We bieden je de kans om als Account Executive aan te sluiten bij een fast pace en innovatieve SaaS company in de marketing tech industrie, die de go-to-market-activiteiten opschaalt en opereert in een van de snelst groeiende en veranderende markten van dit moment. Dit betekent dat je je volop kunt ontwikkelen bij ons. Werken voor Coosto staat bovendien goed op je cv: onze oud-collega’s zijn allemaal op fantastische plekken terecht gekomen. Verder werk je met slimme en ambitieuze collega’s en aansprekende opdrachtgevers binnen een professionele en informele werksfeer. 
Natuurlijk hebben wij de basics van je arbeidscontract allemaal goed geregeld. Zo bieden wij je:
 • een uitstekend basissalaris;
 • een zeer aantrekkelijke bonusregeling die meegroeit met jouw ontwikkeling en resultaten;
 • een auto van de zaak;
 • 26 vakantiedagen;
 • een goed pensioen, betaald door Coosto;
 • korting op je zorgverzekering;
 • uitstekende mogelijkheden om op onze kosten te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
Ook faciliteren we je goed en investeren we continu in jouw opleiding zodat jij je kan doorontwikkelen naar een senior account executive. Opleiding en leren gaan het eerste jaar  hand in hand met het behalen van resultaten.
Bij Coosto:
 • krijg je een laptop, telefoon en andere IT-middelen die jij nodig hebt voor je werk;
 • regelen we alles voor jouw werkplek thuis én op kantoor;
 • heb je een prachtige werkplek in een mooi verzorgd kantoor in het hart van Eindhoven; 
 • krijg je de kans om te werken vanuit ons kantoor in Alicante in Spanje.
Work hard, play hard! Tegenover hard werken moet natuurlijk wel de nodige ontspanning staan. Daarom organiseren wij de leukste bedrijfsuitjes met #CoostoActive: zo kun je skiën, meedoen aan de marathon van Eindhoven en de Strong Viking Run, en kun je je volop uitleven in virtual reality gaming, yoga, kickboksen, karten, salsa-dansen, en pub quizzes. Voor ieder wat wils! En zodra we weer op kantoor mogen zijn, kun je rekenen op de gezelligste VRIJMIBO, pizzasessies, hackathons, altijd een goed gevulde koelkast met (gezonde) snacks, en de meest fantastische kerstparty in Eindhoven. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wat we doen
Bij Coosto geloven we in de kracht van online en social media voor organisaties. Ze bieden je de kans om van je te laten horen in gesprekken die eerst alleen óver jou gingen. Organisaties die deze mogelijkheid met beide handen aangrijpen, presteren aantoonbaar beter op het gebied van klanttevredenheid, reputatie, merkbekendheid en conversies.

Daarom ontwikkelen en leveren we online en social media software die volledig gericht is op het van A tot Z managen van online gesprekken. Met behulp van Coosto kun je reageren op social media vragen en opmerkingen, jouw doelgroep bereiken met social media posts en je online communicatie verbeteren door te analyseren welke thema’s rond jouw organisatie of markt besproken worden.

Zo helpen we mensen aan organisaties te verbinden.

lees meer

Contactpersoon Mitch Kox
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Accountmanager ICT in Eindhoven