Vacature Uitvoerder infrastructurele projecten / GWW - Eindhoven

Eindhoven

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor onze opdrachtgever  zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder infrastructurele projecten / GWW in de regio Oost-Brabant.

Onze opdrachtgever is een multidisciplinaire wegenbouwer.  De cultuur is open, de lijnen zijn kort en het gevoel van verantwoordelijkheid is groot. Met een bevlogen team werken ze elke dag aan de mooiste projecten in de regio. Dat doen ze met een gezonde dosis ambitie en daadkracht.

De opdrachtgever is al jaren een vertrouwd begrip binnen de wegenbouw en heeft een sterke marktpositie verworven in de regio. 

Medewerkers kiezen voor onze opdrachtgever om het zelfstandige karakter van de functies bij deze wegenbouwer. Werken bij onze opdrachtgever is bouwen in de breedste zin van het woord. Vanuit je eigen talent en kracht. Door jezelf te zijn en met dat wat je toevoegt, maak je het verschil. Je krijgt veel vrijheid om jouw ondernemerschap in de regio Brabant te ontplooien. Wil je meer weten? Neem dan zeker contact op met Lennard Krens en hij vertelt je meer over dit mooie bedrijf. Je bereikt Lennard telefonisch en via Whatsapp op 06-12294448. Of stuur een mail naar [email protected]

 • Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van infrastructurele projecten
 • Management van het bouwpersoneel
 • Je zorgt dat alles volgens planning en binnen budget wordt uitgevoerd
 • Alle opdrachten gebeuren binnen de kwaliteitseisen en volgens de vastgestelde gedragsregels
 • Het is een zelfstandige functie en eigen initiatieven worden toegejuicht

lees meer

Gestelde eisen
 • 3- 5 jaar ervaring als uitvoerder infrastructurele projecten / GWW 
 • Kennis van branche-specifieke producten, bouwmethoden en wet- en regelgeving
 • Je bent goed in plannen en organiseren
 • Je kan zelfstandig en besluitvaardig werken
 • Goede communicatieve vaardigheden

lees meer

Extra informatie
 • Een functie binnen een succesvol en stabiel bedrijf
 • Uitstekend salaris
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende functie met een divers takenpakket
 • Plezierige werkomgeving
 • Mogelijkheden voor een scholingsbudget
Solliciteren bij

Wil je als uitvoerder mooie projecten maken die waarde toevoegen en vorm geven aan een prettige woonomgeving? Geniet je ervan om met veel vrijheid en zelfstandigheid je carrière vorm te geven? Neem dan contact op met Lennard Krens en hij vertelt je meer over dit mooie bedrijf. Je bereikt Lennard telefonisch en via Whatsapp op 06-12294448. Of stuur een mail naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Lennard Krens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder in Eindhoven