Vacature Mechanical Engineer - Eindhoven

Eindhoven

DPA Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat je gaat doen:

In deze functie voel je je als een vis in het water in de apparaten- en machinebouw en maak je onderdeel uit van het Mechanical Engineering team. De Engineering afdeling voert veel innovatieve projecten uit die tot doel hebben om bestaande producten structureel te verbeteren. Als ervaren engineer voer je zelfstandig complete (deel)projecten uit. Daarbij behoort het uitvoeren van de benodigde berekeningen, controles en analyses m.b.t. de functionaliteit, maakbaarheid, monteerbaarheid, kwaliteitsborging en betrouwbaarheid van het ontwerp. Je borgt de kwaliteit van je werk via reguliere reviews. Indien nodig toon je de kwaliteit van je oplossing aan met testen in een prototype. Omdat de producten moeten voldoen aan de CE richtlijnen is accurate documentatie belangrijk. Je valt direct onder de Manager Engineering.


Wat we vragen:
 • Je beschikt over een HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica opleiding of aantoonbaar niveau;
 • Je hebt een aantal jaren aantoonbare werkervaring in het ontwerpen van apparaten en machines;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Je kan werken met moderne CAD pakketten en bent handig in hoe je apparaten moet bouwen en werkend kunt krijgen. Kennis van NX en/of Inventor is een pré;
 • Je beschikt over een probleemoplossend vermogen en praktische instelling;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beheerst daarbij de Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift.
Wat we bieden:

Werken bij DPA betekent onderdeel uitmaken van een stabiele en financieel gezonde organisatie. DPA richt zich met haar dienstverlening op het bemiddelen van technisch specialisten.

Wij staan voor kwaliteit, een lange termijn relatie en respect voor zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Als je in dienst treedt bij DPA bieden wij jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit:

 • Een vast dienstverband.
 • Salaris tussen 3200 – 4500 bruto per maand.
 • Bonusregeling.
 • 25 vakantiedagen.
 • Studiekostenregeling.
 • Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.
Je werkomgeving:

Techniek zit in je bloed, je bent creatief in het bedenken van (constructieve) oplossingen, gedreven om deze oplossingen te realiseren en deze uiteindelijk uit te werken. Je bent flexibel en inventief en vindt het leuk om nieuwe ontwikkelingen op te pakken en te zoeken naar gerichte en praktische oplossingen waarmee een klant geholpen is. De klant staat bij jou centraal.

Je wordt enthousiast van het ontwerpen van constructies en wil daar ook steeds beter in worden. Je kunt zeer zelfstandig werken met een hands-on mentaliteit en laat duidelijk pro-actief eigenaarschap zien.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.200 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij verbinden ambitieuze professionals met toonaangevende bedrijven. Van multinational tot rijksoverheid. Als de specialist in specialisten voor (tijdelijke) opdrachten en complexe vraagstukken. Wij bieden onze eigen 1.600 interim professionals alle ruimte om te ontdekken en te groeien. Ben jij ook toe aan een volgende stap in je carrière?

lees meer

Contactpersoon Faissal Belkasmi
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Mechanical Engineer in Eindhoven