Vacature Administratief Medewerker - Schadebehandeling - Eindhoven

Eindhoven

Personato
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen

Als Administratief Medewerker Schadebehandeling kom je terecht in een enthousiast team van 9 collega’s. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling en regisseer je de binnenkomende berichten, e-mail en (minimale) fysieke post. Daarnaast maak je autoruitschade-dossiers op, behandel je deze en wikkel je deze af. Ook is het behandelen en betalen van overige dossierkosten een van je taken. Het is dus belangrijk dat je verschillende uiteenlopende verantwoordelijkheden kunt combineren en het overzicht weet te behouden. Om de functie goed te leren kennen word je uiteraard volledig meegenomen in het verhaal van Anac en de werkzaamheden tijdens een uitgebreid inwerktraject.

Op den duur zijn er mogelijkheden om het takenpakket uit te breiden, hierbij kun je denken aan een stap richting Junior Schadebehandelaar.

lees meer

Gestelde eisen Wat breng je mee

Om in aanmerking te komen voor de functie zijn wij op zoek naar iemand die:

  • Minimaal beschikt over een MBO niveau 4 diploma;
  • 40 uur per week beschikbaar is;
  • Ervaring met schadeverzekeringen is een pré;
  • Communicatief vaardig is en een teamplayer;
  • In het bezit, of bereid tot het behalen van WFT basis en WFT schade particulier is een pré;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie

Behalve gezellige collega’s, een goede werksfeer en een moderne werkomgeving kun je natuurlijk ook rekenen op een passend salaris. Hierin kijken we niet alleen naar jouw kennis en ervaring, maar ook naar jouw potentie. We besteden dan ook volop aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vinden ambitie belangrijk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken
Anac staat bekend om haar “ongewoon gewone” dienstverlening. Het succes van deze organisatie begint bij de mensen en daarmee bedoelen we het mooie samenspel tussen medewerkers en hun klanten. En wat bedoelen we dan met die “ongewoon gewone” dienstverlening? Dan komen we terug op dat het niet alleen gaat om wat we doen, maar ook hoe we het doen. We houden niet van half werk, maar steken graag de handen uit de mouwen. We laten niet alleen graag zien wat kan, maar ook wat nog meer mogelijk is! Onze dienstverlening is persoonlijk, op basis van vertrouwen en altijd met een glimlach!

lees meer

Contactpersoon Jery Dekkers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Eindhoven