Vacature Werkvoorbereider E - Eindhoven

Eindhoven

BOEG
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Introductie

Voor een MKB-totaalinstallateur uit regio Breda zoek ik een werkvoorbereider elektrotechniek. Jij bent een ervaren werkvoorbereider of een monteur die de stap wil maken naar een binnenfunctie. Lees gauw verder!


Functie

Maak jij als werkvoorbereider het verschil? Als rechterhand van de projectleiding ondersteun jij hen met het opleveren van mooie utiliteitsprojecten. Jij bent het verlengstuk van de werkvloer en de projectleiding. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de (kleinschalige) aansturing en coördinatie van veel verschillende projecten die tegelijkertijd lopen. Ook lever jij je bijdrage aan (meerwerk)offertes en het tekenen van installaties. Je hebt veelvuldig overleg met de opdrachtgever over de technische oplossingen en alternatieven. Tevens voer je controles uit op de offertes of tekeningen van externe partijen. Je hebt een brede kijk op het project met het einddoel dat de opdrachtgever een goed werkende installatie heeft en hierbij volledig door jou en het team wordt ontzorgd.


Eisen
  • Minimaal in het bezit van een MBO4 diploma, bij voorkeur in technische richting
  • Een aantal jaar werkervaring, mag ook als monteur zijnde
  • Je beschikt over een goede dosis technisch inzicht
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • Geen 9 – 5 mentaliteit
  • Je bent klant- en servicegericht

Voorwaarden

De opdrachtgever is een vakkundig en betrouwbaar elektrotechnisch en werktuigbouwkundig installatiebedrijf en voert met de grootste zorg projecten uit. Ze zoeken een collega die meegroeit met het bedrijf, de aankomende jaren gaan zij stappen maken in hun groei en daar kan jij onderdeel van zijn! Je werkt aan uiteenlopende projecten binnen de utiliteits- en woningbouw binnen een prettig team met een sociale bedrijfscultuur. Je ontvangt goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden, bij hen ben je geen nummer, maar een collega met een naam. Daarnaast krijg je diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden om je te helpen groeien in je carrière.


Extra

Enthousiast geraakt bij het lezen van de vacature? Solliciteer via onderstaande button en ik vertel je er graag meer over!


lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving BOEG bemiddelt en adviseert binnen de specialismen Elektro-, Installatietechniek, Bouw en Financieel. Onze opdrachtgevers variëren van MKB-bedrijven tot de grote spelers binnen de branche. BOEG bemiddelt op MBO+, HBO en WO-niveau, van starters tot zeer ervaren profielen.

lees meer

Contactpersoon Mike Bal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Eindhoven