Vacature Bouwkundig Inspecteur Anculus - Eindhoven

Eindhoven

Werelds in Mens & Werk
  • Werelds in Mens & Werk Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als bouwkundig specialist werk je zelfstandig aan jouw projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit, planning en het financiële resultaat. Je werkt samen met de vastgoedbeheerder/projectleider in teamverband en je levert inhoudelijke ondersteuning binnen de projecten.

Als Bouwkundig specialist houd je je verder bezig met:

- Het uitvoeren van conditiemetingen/gebouwinspecties volgens NEN2767;
- Het opstellen van (D)MJOP’s;
- Het uitvoeren van een bouwbesluit toets;
- Ondersteunen van de projectleider in verbouw- en renovatieprojecten.

lees meer

Gestelde eisen

De Bouwkundig specialist voldoet aan het volgende profiel:

- Mbo bouwkunde opleiding;
- Gecertificeerde NEN2767 inspecteur of je bent bereid om deze opleiding te volgen;
- Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring met afgeronde projecten;
- Energiek en houdt van aanpakken;
- Leergierig en je wil jezelf ontwikkelen;
- Hoge mate van zelfstandigheid en hebt een proactieve houding.

lees meer

Extra informatie

Anculus kent goede primaire en secundaire voorwaarden en volgt de CAO voor Architectenbureaus. De organisatie wordt gekenmerkt door een informele en gezellige sfeer met Brabantse inslag. Het betreft een veelzijdige en zelfstandige functie, waarbij geen dag hetzelfde is. Je krijgt alle vrijheid voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel plezier gemaakt met elkaar. Het betreft een functie rechtstreeks in dienst bij Anculus voor 1 jaar met de intentie dit om te zetten in een vast dienstverband bij goed functioneren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werelds bemiddelt, verbindt en ontwikkelt professionals vanaf MBO+ tot en met WO-niveau binnen de vakgebieden: finance, sales, bouwkunde, werktuigbouwkunde en logistiek. Vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch richten wij ons op professionals en opdrachtgevers in Midden- en Zuid-Nederland.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? De volgende stap in je carrière? Werelds is op zoek naar professionals die vooruit willen.

Vakmensen die zich niet laten leiden door onmogelijkheden en de waan van de dag, maar door kansen en uitdagingen. Professionals die hun passies, drijfveren en talenten ook in hun werk optimaal willen gebruiken. Die persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling centraal stellen en een omgeving zoeken die dat stimuleert en daar ruimte voor maakt.

Door de jarenlange ervaring van onze gespecialiseerde adviseurs zijn we een gesprekspartner op niveau. Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk willen wij graag met je delen. Wij kennen de branche waarin je acteert en kunnen je een onafhankelijk advies op maat geven.

lees meer

Contactpersoon ter Horst
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Bouwkundig Inspecteur in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures