Vacature Accountmanager in Eindhoven

Eindhoven

Doen Horeca
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Accountmanager in Eindhoven
  • Location: Eindhoven
  • Type: Contract
  • Job #98

Ben jij ook pas blij, wanneer anderen blij zijn? Vind je het fijn om overal alles van te weten en de verbindende factor te zijn? Jij schakelt óók nog vlot tussen verschillende werkzaamheden; van team-meeting naar klant, van telefoontjes naar medewerkers naar acquisitie, van een gatenkaas naar een potdichte planning…

Ja? Hebben we de aandacht? Lees dan snel verder, want wij hebben een leuke functie als accountmanager voor jou!

Onze accountmanager in het kort:

– Locatie: Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in het centrum van Eindhoven. Omdat je ook met onze verschillende opdrachtgevers te maken hebt, werk je ook gedeeltelijk buiten het kantoor en is het handig als je in bezit bent van een rijbewijs.

– Het betreft een fulltime functie (40 uur) als accountmanager die per direct vervuld kan worden!
Je hebt energie voor tien en kunt omgaan met een gezonde dosis werkdruk

– Een salarisindicatie van €1800,- tot €3400,-, op basis van jouw meegebrachte kennis en ervaring.

– Een lucratieve bonusregeling: goed werkt mag beloond worden! 

– Wij vinden het ontzettend tof als jij een relevante HBO-opleiding hebt gedaan, zoals bijvoorbeeld richtingen binnen communicatie, HR, of Accountmanagement. Maar heb je andere relevante ervaring én vooral drive om te leren, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

– Een gevarieerde en uitdagende rol. Deze accountmanager-functie is een leuke mix tussen sales en HR

Wat ga je doen als accountmanager?

De klant is koning en staat centraal, vinden wij. Jij gaat met onze opdrachtgevers om tafel om te bekijken wat de behoefte is en geeft hr-advies op maat. Wanneer is een poule gezond? Wanneer moeten er nieuwe medewerkers bij? Wanneer is iedereen blij?

Vervolgens geef je terugkoppeling aan onze recruiters en zorgen jullie samen dat de instroom Doeners (zo noemen wij onze lieftallige medewerkers) geschikt is voor de opdrachtgever.

Als accountmanager heb jij een vooruitziende blik en kun jij onze klanten precies goed helpen met hun planning én zorg jij dat Doeners op het juiste moment, op de juiste plaats zijn. Is er vervoer nodig? Dan weet jij hierop te anticiperen en regel je dat er een Doen-auto voor ze klaar staat!

Je weet hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit en bent niet bang om passende klanten benaderen en binnen te halen. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen en voelt haarfijn aan hoe jij klanten kunt helpen met het inrichten van zijn flexibele schil.

 

Ben jij de accountmanager die wij zoeken?

Solliciteer dan snel! We nemen zo snel mogelijk contact op om kennis te maken met onze nieuwe accountmanager. Bij een wederzijdse match, kun je snel aan de slag!

Wil je meer weten over ons of over de functie als accountmanager? Bel of mail ons dan gerust, we helpen je graag verder! 


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 3.400 p/m
Bedrijfsomschrijving Gezelligheid en hard werken gaan bij ons hand in hand, net als in de horeca! Niet gek dus dat bij uitzenden in de horeca de oorsprong van Doen Horeca ligt.

Zoomer Jobs, ons tweede uitzendlabel (gericht op sectoren buiten de horeca), is ondertussen ook uitgerold!

Wij hebben een no-nonsense mentaliteit en de flauwe grappen vliegen ons om de horen.

Ons jobaanbod is enorm én gevarieerd

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Accountmanager in Eindhoven