Vacature Monteur Installatietechniek W - Eindhoven

Eindhoven

FYGI
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Stel je nou eens voor dat je als monteur installatietechniek in Eindhoven bij een bedrijf werkt waar oprechte aandacht nog belangrijk gevonden wordt, waar je de kans krijgt om door te groeien. Én die de opleiding voor haar rekening neemt. Waar een studiefonds is opgericht voor jouw kinderen en waar medewerkers geholpen worden wanneer ze buiten hun schuld in de financiële problemen zijn gekomen. Waar je elke dag mag werken aan projecten die onze wereld een beetje mooier, duurzamer en makkelijker maken in een klein team, waar je buiten je werk ook eens wat leuks onderneemt. Puur voor de gezelligheid.

Stel je nou eens voor dat dit bedrijf gewoon bestaat....

Waar kom je te werken?

Als monteur installatietechniek W in Eindhoven kom je te werken op de afdeling kortlopende projecten. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de realisatie van opdrachten die uitgevoerd worden zonder tussenkomst van de project organisatie. Meestal hebben deze opdrachten een omvang tot 100.000 euro. In de regel gaat het hier om projecten die voortkomen uit de lopende onderhoudscontracten of aangenomen werken. Binnen deze afdeling heb je erg veel afwisseling omdat je vaak op verschillende locaties in de regio werkzaam bent.

Het team waar je als monteur installatietechniek komt te werken bestaat uit een contractmanager, een contractbeheerder, een werkvoorbereider en een team van maximaal 10 servicemonteurs en technici van verschillende disciplines. Denk hierbij aan HVAC, Elektrotechniek, beveiliging en W-installatietechniek. In de praktijk komt het geregeld voor dat je samenwerkt met monteurs uit andere disciplines omdat de werkzaamheden hier vaak om vragen.

Wat ga je doen?

Als monteur installatietechniek werk je aan kortlopende projecten. Dit brengt veel afwisseling met zich mee. In deze functie voer je de volgende werkzaamheden uit:

 • Je voert de montage van W installaties uit volgens de richtlijnen van Croonwolter&dros
 • Je draagt zorg voor efficiënt gebruik van materialen en werkt met een klantgerichte houding
 • Je gaat inventief en oplossingsgericht te werk
 • Je zorgt voor een veilige werkomgeving
 • je onderhoud je gereedschap en beheert het nog te monteren materiaal 

Hoe ziet je werkdag er uit?

Je dag als monteur installatietechniek in Eindhoven is nooit hetzelfde omdat je te maken hebt met een grote diversiteit aan projecten. Een flexibele instelling is dan ook van belang omdat er soms meerdere projecten door elkaar heen lopen. Dit maakt voor jou het werk juist interessant! Omdat je mobiel moet zijn en materialen mee zal moeten nemen naar je project zal een bedrijfswagen ook deel uitmaken van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Hoe is de werksfeer?

Het werken in een klein team heeft als voordeel dat je snel op elkaar ingespeeld raakt en dat je elkaar goed leert kennen. Zo is al snel duidelijk wat je van elkaar kunt verwachten. Daarnbij komt dat Croonwolter&dros een mensgericht bedrijf is waar aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staat. Je bent werkzaam in een grote organisatie, maar het voelt het als een klein familiebedrijf. Door de personeelsvereniging worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, maar ook de werknemers onderling trekken er geregeld samen op uit. Gewoon omdat het gezellig is.

lees meer

Gestelde eisen

Om je werk naar behoren uit te kunnen voeren heb je als monteur installatietechniek kortlopende projecten in Eindhoven wel wat bagage nodig om een goede start te kunnen maken. De basis ziet er als volgt uit:

 • Afgeronde mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of installatietechniek op niveau 3
 • Meerdere jaren relevante werkervaring als in de montage van W installaties
 • Je hebt een gezonde ambitie om door te groeien binnen Croonwolter&dros
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B
 • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.200 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Als monteur installatietechniek kortlopende projecten in Eindhoven kom je arbeidsvoorwaardelijk terecht in een warm bad. Naast hetgeen hieronder staat vermeld heb je recht op een winstdelingsregeling, is je pensioen geregeld via PMT en kun je gebruik maken van collectieve verzekeringen wat je maandelijks geld oplevert. Voor medewerkers die buiten hun schuld om in de financiële problemen terecht zijn gekomen is er een fonds opgericht die hen daarbij helpt (financieel) en ondersteunt. Best uniek!

 • Een ruim en concurrerend salaris en voorwaarden (Neem voor informatie contact op)
 • Auto van de zaak en reisuren regeling voor wanneer je eens iets verder weg moet
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV 
 • Bijdrage studiekosten kinderen tot € 1.600.- Netto per kind per jaar
 • Fietsenplan
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • Veel opleidings en doorgroeimogelijkheden

Jouw Keuze

Wanneer jij er voor kiest om te werken bij Croonwolter&dros kom je terecht bij een stabiele organisatie die in de afgelopen 145 jaar haar sporen heeft verdiend binnen de installatiebranche! Zij is als technisch dienstverlener actief op het vlak van ontwerp, realisatie en onderhoud van gebouw gebonden installaties en systemen met name in de woningbouw, utiliteit en industrie. Dagelijks wordt de nieuwste technologie ingezet om onze omgeving veiliger, intelligenter, eenvoudiger, gezonder en vooral ook duurzamer te maken. Bijvoorbeeld door de toepassing van technieken die situaties herkennen en hierop reageren. Zo maken zij de wereld elke dag een beetje beter!

Bij Croonwolter&dros werken in totaal 2700 gepassioneerde medewerkers aan de meest diverse projecten. Gedreven door een wereld die met grote snelheid verandert én de wil om zich continu te vernieuwen en te verbeteren. Professionals die pas rusten als systemen en installaties precies doen waar ze voor zijn bedoeld. Samen gaan ze voor teamgevoel en het beste resultaat. Zij zijn Croonwolter&dros!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Omdat de wereld van werk aan het veranderen is. En de wereld van recruitment ook.

FYGI verbindt werkgevers met professionele recruiters die op regionaal en landelijk niveau verbonden willen werken. Om samen zoveel mogelijk professionals nieuwe kansen te bieden. Persoonlijk en vertrouwd. Voor zoveel mogelijk perfecte matches.

Daar wordt iedereen gelukkig van!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Installatietechniek in Eindhoven