Vacature Doktersassistent / triagist - Eindhoven

Eindhoven

Daan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wij zoeken jou!

De huisartsenpost! Je komt er liever niet, maar we zijn met zijn allen dolblij dat hij bestaat! Wij zijn op zoek naar gekwalificeerde zorgprofessionals die deze belangrijke zorgtaak willen uitoefenen. Ben jij die persoon 's avonds op zijn/haar best is of die het niet erg vind om 's nachts te werken? Geef ons een seintje en we vertellen je er graag meer over.


Waar ga je werken?

Wanneer iemand 's avonds, 's nachts, in de weekenden of tijdens feestdagen een huisarts nodig heeft, dan kan men terecht bij de huisartsenpost. Voor verschillende huisartsenposten in Brabant zoeken wij triagisten of doktersassistenten/hbo-verpleegkundigen die de opleiding triagist willen volgen. Deze opleiding duurt maximaal 2 jaar. Je werkt op locatie samen collega triagisten, verpleegkundigen, (huis)artsen, ambulance personeel, apothekers en andere zorgprofessionals die bij de huisartsenpost betrokken zijn. Een multidisciplinair team waarmee je samen de huisartsenpost spoedzorg in goede banen leidt.De huisartsenpost is hét eerste aanspreekpunt wanneer de huisarts zelf niet bereikbaar is.Kortom een hele belangrijke organisatie in onze samenleving!


Wat ga je doen?

Jij bent het hart van de huisartsenpost. Als triagist ben jij degene die men als eerste aan de telefoon of aan de balie krijgt in geval van nood. Jij schat de situatie in en beslist wat de vervolgstappen zijn. Dit kan een bezoek aan de huisartsenpost of aan de eerste hulp in het ziekenhuis zijn, maar het kan ook zijn dat je de patiënt telefonisch geruststelt en dat een afspraak niet meteen noodzakelijk is. Daar staat tegenover dat je in sommige situaties ook de ambulance in moet schakelen. Met jouw kennis en ervaring behoudt je het overzicht.Naast deze werkzaamheden ben je ook degene die de huisartsen kan ondersteunen met diverse handelingen.Wanneer je dienst erop zit, ga je met een goed gevoel naar huis. Jij hebt immers weer de nodige mensen de hulp geboden waar zij behoefte aan hadden.


Wat verwachten we van jou?
 • Wij verwachten van jou dat je uiteraard erg flexibel bent in je beschikbaarheid. Avond-, nacht- of weekenddiensten zijn de diensten die perfect bij jou passen;
 • Nog in opleiding? Dan zit je minimaal in je 3e jaar van de opleiding doktersassistent of hbo-verpleegkunde.
 • Natuurlijk zijn gediplomeerde doktersassistent meer dan welkom;
 • Minimaal 8 uur beschikbaarheid zou fijn zijn. Meer mag uiteraard ook;
 • Als je een opleiding triagist huisartsenpost hebt afgerond, zou dat geweldig zijn!;
 • Als je open staat voor de bovenstaande opleiding (max 2 jaar, interne opleiding) mag je ook al starten ;
 • Je hebt veel geduld, bent stressbestendig en hebt een 6e zintuig om mensen gerust te stellen;
 • Je bent gemotiveerd en ziet je carrière als triagist helemaal zitten.
Wat kun je van ons verwachten?
 • Een warm welkom met een vast contactpersoon en persoonlijk contact;
 • Wij zorgen voor een passende plek en begeleiding tijdens jouw opdracht;
 • Reiskostenvergoeding en ORT;
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • Wekelijkse of maandelijkse betaling.
 • Wil jij graag fietsend naar je werk? Maak gebruik van ons fietsplan en fiets binnenkort op een knaloranje Veloretti Daan fiets naar je werk;
 • Interessante kortingen op je zorgverzekering en sportabonnement.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal.

Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen wij ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

lees meer

Contactpersoon Lynn Kersten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Doktersassistent in Eindhoven