Vacature UTA - Eindhoven

Eindhoven

Faber
  • Faber
  • MBO of hoger
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wat jij gaat doen
Hee (aankomend) werkvoorbereider! Wij hebben de ultieme baan voor jou! Ben jij de bouwkundig onderlegde werkvoorbereider voor dit mooie machinaal timmerbedrijf? Werk je graag met klanten, particuliere opdrachtgevers, kleine aannemers en zit regelen in je bloed? Lees dan vooral verder naar wat voor persoon wij op zoek zijn.

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de uitwerking en de begeleiding van volledige projecten. Dit betekent dat je van A tot Z betrokken bent bij een project. Daarnaast maak je als werkvoorbereider afspraken met klanten, ga je inmeten en geef je advies.

Als werkvoorbereider binnen dit machinaal timmerbedrijf maak je werktekeningen in een tekenprogramma speciaal gericht op kozijnen (Matrix), plaats je bestellingen, verzorgt het transport van de kozijnen, stuurt de productie aan, bewaakt de planning en de productieprocessen en indien nodig spring je bij. Als werkvoorbereider heb je hier dus echt een 360 graden rol en fungeer je als spin in het web. Wat een geweldige uitdaging!
 

lees meer

Gestelde eisen
Ben jij de kandidaat
Als werkvoorbereider ben je kostenbewust en zorgvuldig. Daarnaast ben je gemotiveerd en zelfstandig. Je bent een allrounder, met verstand van machinaal timmeren en het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren. Tevens heb je ervaring in renovatie van kozijnen.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, vragen wij minimaal MBO werk -en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting bouwkunde. Kennis van software Matrix kozijn, rijbewijs BE en ervaring met CNC is wenselijk. Woonachtig in de omgeving van Eindhoven.

Herken jij je (vor een groot deel) in bovenstaande en heb je daarnaast ook nog eens uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je leergierig, enthousiast, stressbestendig, hou je van uitdagingen en kun je goed met mensen omgaan?
 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto aanhanger (BE)
Extra informatie
Wat wij bieden
Naast een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een baan met mooie projecten, volop uitdagingen en afwisseling.  Loop je ergens tegenaan in je werk? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Je kunt altijd bij ons terecht. Persoonlijke aandacht vinden we namelijk erg belangrijk!
 

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

lees meer

Bedrijfsomschrijving
Waar jij gaat werken
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een echte no-nonsense mentaliteit. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen en dat al ruim 80 jaar. De platte organisatiestructuur en de directe communicatielijnen zorgen voor een hoge betrokkenheid van het personeel en een duurzame relatie met de opdrachtgevers. Werken bij dit bedrijf betekent deel uitmaken van een hecht team (ongeveer 8 medewerkers) wat bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde collega’s.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Eindhoven
Vergelijkbare Vacatures in Eindhoven