Vacature Kok/keukenmedewerker - Emmen

Emmen

Kester uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Tover jij een glimlach op iedereens gezicht? Ben jij stressbestendig en wil jij aan de slag als grill master? Lees dan snel verder!
Heb jij al ervaring als zelfstandig werkend kok? Helemaal top! Heb je nog geen ervaring, maar volg jij de koksopleiding? Ook dan leren we je graag kennen!

Hoe gaat je dag er uitzien?
Samen met je collega’s zorg jij er voor dat elke gast het restaurant weer met een glimlach verlaat. Van het grillen van de hamburgers tot het vers bereiden van alle toppings. 
Daarnaast denk je mee over nieuwe gerechten.

lees meer

Gestelde eisen Wat bieden wij jou?
- Kans op een baan voor lange tijd;
- Een fijne werksfeer met leuke collega’s;
- Een salaris wat past bij je ervaring.

Wie ben jij?
- Je bent een aanpakker;
- Je bent zelfstandig, maar ook een teamplayer;
- Je bent flexibel inzetbaar (’s avonds doordeweeks en in het weekend);
- Je hebt ervaring(pré).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Waar ga je werken?
Het bedrijf waar je voor aan de slag gaat, is gevestigd in Emmen. Het restaurant staat voor goed, verantwoord en betaalbaar eten in een relaxte sfeer. Naast de burgers (die worden bereid op een authentieke houtskool grill) worden verse frites en salades geserveerd. Alles is huisgemaakt met pure ingrediënten.

Ben je er klaar voor?
Herken jij je in wat hier boven staat? Laten we dan binnenkort kennismaken. Stuur ons een berichtje en wie weet tot snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving De familie Kester kent zijn oorsprong in het Westland.
Al generaties lang werkt de familie samen.
In 1958 was het niet mogelijk het tuinbouwbedrijf van Leo Kester verder uit te breiden en werd er besloten te ‘'emigreren'' naar het veen (Erica). Hier lagen de kansen en was er voldoende ruimte om naar hartenlust te ondernemen.

In de decennia daarna is het tuinbouwbedrijf uitgebreid en zijn er nieuwe locaties aangekocht. Alle gezinsleden hielpen altijd hard mee in het bedrijf en uiteindelijk is zoon Jan in 1981 in het bedrijf gekomen en kon Leo gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.
In de jaren daarna is het bedrijf uitgegroeid naar een oppervlakte van 50.000 m2.

Om te kunnen voorzien in vriendelijk en flink personeel is in 2007 gestart met Kester uitzendbureau.
Door de jaren heen is Kester uitzendbureau een betrokken arbeidsbemiddelaar geworden en actief in de regio`s Drenthe, Groningen, Overijssel en Gelderland.
Dankzij de uitgebreide kennis in deze regio`s en het opgebouwde netwerk binnen de arbeidsmarkt, heeft Kester uitzendbureau een gedegen reputatie opgebouwd als professioneel, praktisch en betrouwbaar.

Inmiddels is Kester uitzendbureau actief in de agrarische sector, bouw, industrie, metaal, horeca, administratie en is er een grote pool studenten. Met Kester+ bemiddelen en creëren wij extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Maxime
0634390360
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hulpkok in Emmen Bekijk alle soortgelijke vacatures