Vacature Kok - Enkhuizen

Enkhuizen

Templer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Spreekt Zeilen, horeca, housekeeping, team, prachtig vaargebied, sfeervol schip, avontuur je aan? Misschien is deze tijdelijke opdracht dan iets voor jou!

Functieomschrijving
Op de Mare fan Fryslan en Leafde fan Fryslan zoeken we een kok die zorg draagt voor de inkoop, hygiëne in de kombuis, en mooie maaltijden kan neerzetten voor de gasten. Er wordt een twee week op en twee week af schema gehanteerd.

Beschikbare weken

11 juli t/m 18 juli;

18 juli t/m 25 juli;

8 augustus t/m 15 augustus;

15 augustus t/m 22 augustus.

Aan boord zijn 28 gasten die genieten van zeilen en fietsen. Na een dag fietsen zullen ze weer aan boord verwend worden door de Crew. De tour duurt 8 dagen en start en eindigt vanuit Enkhuizen, gaat langs de eilanden Texel en Terschelling en via de Friese kust weer terug. Samen met de crew zorgen we ervoor dat de gasten een onvergetelijke vakantie hebben beleeft!

Spreekt zeilen, koken, een gezellig team, prachtig vaargebied, sfeervol schip en avontuur je aan? Misschien is deze opdracht dan iets voor jou!

Solliciteer dan nu op deze unieke vacature zodat wij de mogelijkheden met je door kunnen nemen.

lees meer

Gestelde eisen
  • Spontaan en representatief
  • Flexibel
  • Creatief met budget
  • Ervaring als kok of leergierig
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

• Een bijzondere ervaring aan boord van een groot zeilschip
• Afwisselende en uitdagende baan
• Een leuk en spontaan team om in te werken


Sollicitatieprocedure

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever?

Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan de Templer website) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Sailingships heeft twee van meest grote en luxe zeilschepen op het Ijsselmeer en de Waddenzee. De Schepen lenen zich perfect voor groepsvakanties zoals een familiefeest, jubilea, bruiloft, trouwfeest, maar ook voor een zakelijke tour kunt u terecht.

lees meer

Contactpersoon Maria May Adams
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Kok in Enkhuizen