Vacature Technisch ontwerper - Enschede

Enschede

ELLBRU
 • ELLBRU Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij enkele jaren ervaring in het technische ontwerp en wil je graag een stap maken naar een organisatie met volop mogelijkheden voor eigen ontwikkeling? Óf ben jij net afgestudeerd en kan je niet wachten om als technisch ontwerper aan de slag te gaan? Lees dan snel verder! 


Organisatie

Onze opdrachtgever is een architectonisch tekenbureau die ondersteuning biedt gedurende alle fases van het bouwproces. Denk hierbij aan technisch ontwerp, projectleiding, bouwtechnische uitwerking, bestekschrijven, calculatie, directievoering en toezicht op de bouw. Het bureau werkt al enkele jaren met BIM, maar blijft op dit gebied samen met haar opdrachtgevers continu innoveren. Er heerst een professionele maar relaxte sfeer op het bureau en de ontwikkeling van de werknemer staat voorop. Er is veel ruimte voor opleidingen op professioneel alsook persoonlijk vlak.


Functieomschrijving

Als technisch ontwerper ben je verantwoordelijk voor het tekenwerk en het technisch uitwerken van projecten in BIM omgeving. Je maakt het ontwerp voor bouwkundige modellen met behulp van Revit/Archicad. De technisch ontwerper is een conceptueel en analytisch denker en actief betrokken bij de verdere ontwikkeling van BIM projecten, van nieuwbouw tot bestaande bouwprojecten. Het is belangrijk dat je over de nodige bouwkundige ervaring beschikt zodat je zelfstandig te werk kunt gaan. Ook wordt verwacht dat je in het bezit bent van een pro-actieve houding zodat het team in staat is om zo efficiënt mogelijk te presteren.


Functie-eisen
 • Afgeronde MBO / HBO opleiding richting bouwkunde;
 • 0-5 jaar ervaring als bouwkundige;
 • Ervaring met Revit en/of Archicad is een pré;
 • Jij hebt een sterk ontwikkeld ruimtelijk en bouwkundig inzicht;
 • Jij bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Ons aanbod

Wij bieden een goed salaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je de eerste periode als professional werkt via ELLBRU en vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst zal treden bij de opdrachtgever.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Ontwerper in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures