Vacature Teamleider laboratorium - Enschede

Enschede

Science at Work Staffing BV
 • Science at Work Staffing BV
 • Universitair of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een diagnotisch laboratorium in Twente zoeken we momenteel een teamleider met people management skills. Als teamleider stuur je een team van ca 30analisten aan en zorg je ervoor dat het dagelijks werk op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat geldende kwaliteitsrichtlijnen worden nageleefd. Je zet jouw ervaring hierbij in om de effectiviteit op de werkvloer vergroten en de goede werksfeer te waarborgen. Sociale skills en goede communicatievaardigheden zijn hierbij van grote waarde. 

Naast dat je zorg zal dragen voor de dagelijkse gang van zaken op het laboratorium, zal je ook gaan werken aan het optimaliseren van werkprocessen en het ontwikkelen van het team. Het gaat hierbij echt om de medewerkers, we zoeken dus een people-manager en niet zo zeer een procesmanager. 

Voor deze positie is het van belang dat je ervaring hebt met het aansturen van analisten. Als je dit hebt gedaan in een diagnostisch laboratorium is dat een plus, maar ook met ervaring in een ander soort laboratorium kan je voor deze positie in aanmerking komen. 

lees meer

Gestelde eisen

Voor deze vacature zoeken wij een enthousiaste laboratoriumprofessional met de volgende achtergrond:

 • Afgeronde HLO of WO opleiding in de richting van life sciences, (bio)chemie of soortgelijk
 • Leidinggevende ervaring in een laboratorium
 • Sterke communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands
 • Je staat sterk in je schoenen en geeft op een tactische manier leiding
 • Je hebt ervaring met en/of interesse in het optimaliseren van werkprocessen  
 • Je hebt ervaring met en/of interesse in het ontwikkelen van de teamleden

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Vaste baan, startend met een jaarcontract
 • Dienstverband 32 - 36 uur per week 
 • Salaris gebaseerd op ervaring; zal in de range zijn van €3300 tot €4200 bruto per maand
 • Bereid om incidenteel in avonden te werken

Over Science at Work
Bij Science at Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 7 kantoren in de Benelux, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science at Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science at Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science at Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit laboratorium is gevestigd in Twente en is gespecialiseerd in diagnostiek. Omdat dit rechtstreeks gelinkt is aan patiëntenzorg, staat kwaliteit op de werkvloer hoog in het vaandel. Het is een dynamische afdeling met een enthousiast team van laboranten. Voor de komende jaren staat op de planning om werkprocessen en de medewerkers verder te (laten) ontwikkelen. Als teamleider zal je hier een aanzienlijke rol in gaan spelen.

lees meer

Contactpersoon Maarten Willekers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Teamleider in Enschede