Vacature Junior Software tester - Enschede

Enschede

sQout
  • sQout Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functie Junior Software tester

Vrijwel iedereen vindt het leuk om iemand te helpen om efficiënter te kunnen werken, laat staan een hele branche. In deze baan kun je dat wel als software tester van (mobiele) applicaties, bestemd voor smartphones en tablets. Jij bent als lid van het Scrum Team en als tester van deze software onmisbaar voor het behalen van succes. Je maakt dus echt het verschil en je hebt eer van je werk. Als je een kei bent in het analyseren van risico’s en minstens vijf jaar testervaring hebt, lees dan de hele vacature en grijp je kans. Dit is echt een geweldig leuke en technische uitdaging,

Je bent in staat om fouten op te sporen en verbeteringen te bedenken
Maken en uitvoeren van testplannen
Je hebt ervaring met Agile
Je rapporteert over testresultaten
Samen met je Scrumteam bepaal je wat de juiste testen zijn om uit te voeren
Je bent een Pietje Precies


Gevraagd Junior Software tester

HBO werk en denkniveau
Ervaring met werken in een Scrum Team
Bekend met automatisch testen en unit testen is een pre (of bereid om dit te leren)
Ervaring met diverse ontwikkelomgevingen


Bedrijfsprofiel

Dit is een bedrijf dat bruist van de ambitie en technologische kennis. Niet voor niets geniet het nationale en internationale erkenning, heeft het al meerdere prijzen in de wacht gesleept en zijn veel opdrachtgevers diensten en gemeenten uit binnen- en buitenland. Er wordt het nodige van je verwacht, zoals optimale inzet om het bereikte resultaat te behouden en nog verder te verbeteren. Daar krijg je dus zonder discussie een heleboel voor terug!


Arbeidsvoorwaarden Junior Software tester
Een salaris dat bij je past, aangevuld met extra beloning, de schaal loopt van € 3500,- tot € 4500 obv 40 uur
Je gaat werken in een omgeving waar wordt gezocht naar nieuwe technieken om het leven aangenamer te maken. Daarvoor ontvang je een prima salaris, plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk krijg je ook de kans om mee te groeien met een bedrijf dat zich nog steeds verder ontplooit.


lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving sQout staat bekend om zijn no-nonsense mentaliteit. Samen de handen uit de mouwen om de best mogelijke oplossing te vinden voor nu, maar ook voor later. sQout hecht dan ook grote waarde aan langdurige relaties.

Wij bieden onze opdrachtgevers gekwalificeerde, vaste en tijdelijke medewerkers die een bijdrage leveren aan het succes van hun onderneming. Kandidaten bieden wij een nieuwe uitdagende baan, waarin ze zich volledig kunnen ontplooien. Bij ons gaan kennis en kunde hand in hand met persoonlijke competenties. Want mensen maken het verschil.

lees meer

Contactpersoon sQout
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures