Vacature Tekla engineer prefab huizenbouw - Enschede

Enschede

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een ster in het programmeren in Tekla? Heb jij een diploma bouwkunde of wtb? Hoor jij de klantvraag en maak jij verrassende oplossingen in Tekla? Wij kunnen jou een mooie baan bieden als Tekla engineer voor het ontwikkelen van prefab huizen. Wil je meer weten over deze functie in Enschede? Je kunt me telefonisch bereiken via het nummer 06-30736868. Je belangstelling kan je ook sturen naar [email protected] Ik hoor graag van je!

Je werkt in een team op de afdeling enginering en programmeert prefab woningen. Je draagt zorg voor een tekenplanning en communiceert dit met de de projectmanagers. Je woont projectvergaderingen bij en geeft input over het tekenwerk. Je bent sparring partner van de projectmanagers over de ontwerp- en productietekeningen. Je hebt kennis en ervaring van Tekla en eventueel Revit. Je hebt een sleutelrol in het verbeteren van de kwaliteit van het tekenwerk. Je programmeert in Tekla standaard berekeningen. Een leuke functie met veel afwisseling!

lees meer

Gestelde eisen
  • Diploma Bouwkunde of WTB met ervaring in programmeren in Tekla of Revit 
  • Je hebt affiniteit met automatisering
  • Je bent communicatiefvaardig en vindt het leuk om in een team te werken
Extra informatie
  • een goed salaris
  • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • doorgroeimogelijkheden
  • een fijn en insprirend team collega's
Solliciteren bij

Wil je meer weten over deze functie van Tekla engineer prefab huizenbouw in de omgeving van Enschede? Dan hoor ik graag zo spoedig mogelijk van je! Je kunt me telefonisch bereiken via het nummer 06-30736868. Je cv stuur je naar [email protected] Ik hoor graag van je!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Eric Twickler
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Engineer in Enschede