Vacature Klantenservicemedewerker - Enschede

Enschede

Arbeidsmakelaars BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Word jij blij als je mensen kan helpen en van een passend advies kan voorzien? En zoek jij een baan waar jij je eigen werktijden kan indelen en vanuit huis kan werken? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving
Als klantenservicemedewerker ga jij klanten te woord staan die jou bellen. Ze hebben een probleem of hebben advies van je nodig. Jij gaat deze klanten verder helpen en zorgt voor een optimale klantbeleving en een tevreden klant. Ben jij de klantexpert die wij zoeken en word jij blij als jij de klanten goed kan helpen en een passend advies kan geven? Daarnaast kan helpen voor een snelle oplossing? Dan zij wij op zoek naar jou! Thuiswerken is bij ons de standaard, dit kan al na een aantal weken ingewerkt te zijn op kantoor. Je kan je eigen rooster bepalen (zowel parttime als fulltime mogelijkheden!) en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Ons kantoor is gevestigd in Enschede en uitstekend te bereiken met het OV.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt, maar ben jij wel op zoek naar een leuke, nieuwe uitdaging? Graag komen wij met je in contact om te bespreken welke mogelijkheden wij voor je hebben. 

Wat bieden wij 
- Mogelijkheid tot thuiswerken;
- Direct contract bij de werkgever;
- Ontwikkeling, plezier en doorgroeimogelijkheden.

Wie ben jij 
- Je bent communicatief vaardig;
- Je bent bij voorkeur 25 uur per week beschikbaar (vanaf 18 uur is mogelijk);
- Je bent enthousiast, gemotiveerd en minimaal 18 jaar oud.

Wie is Arbeidsmakelaar 
Arbeidsmakelaar Plender brengt jou en je toekomstig werkgever bij elkaar. We kijken niet alleen naar jouw cv maar juist ook naar je kwaliteiten. De volgende stap zet je niet alleen, wij helpen je zoveel als mogelijk is. Onder andere door te kijken waar jouw interesses liggen en wat je minder aanspreekt. Daar gaan wij mee aan de slag en zoeken de leukste baan voor jou! 

Sollicitatieprocedure 
Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan nu! Wij nemen binnen 24 uur na je sollicitatie contact met je op. Er volgt dan na een eerste kennismaking bij ons een gesprek met onze opdrachtgever. Vaak kan je dan al op korte termijn starten met je nieuwe baan! 

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Bel of app naar: 06-46371898. Of stuur een mailtje naar [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Arbeidsmakelaars brengen uw vraag en het aanbod bijeen. Onafhankelijk. Onpartijdig. Bemiddelend. Dus zoekend naar de beste oplossing. Voor u.

De Arbeidsmakelaars zijn een groep ondernemers die er voor gekozen hebben om alle backoffice zaken centraal te regelen. Zodat ze elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod.

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

lees meer

Contactpersoon Remco Plender
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Enschede