Vacature Open sollicitatie - Enschede

Enschede

Tjellens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Bij Cooll, een spin-off van de Universiteit Twente, ontwikkelen we dé energie­zuinige en betaalbare verwarmings­oplossing voor bestaande en nieuwe woningen. De warmtepomp van Cooll is de één-op-één vervanger van de HR-gasketel in bestaande woningen, kan met zowel hoge als lage temperatuurverwarming gecombineerd worden en heeft geen losse buitenunit.Bij Cooll, een spin-off van de Universiteit Twente, ontwikkelen we dé energie­zuinige en betaalbare verwarmings­oplossing voor bestaande en nieuwe woningen.

De warmtepomp van Cooll is de één-op-één vervanger van de HR-gasketel in bestaande woningen, kan met zowel hoge als lage temperatuurverwarming gecombineerd worden en heeft geen losse buitenunit. De warmtepomp wordt aangedreven door gas of waterstof en onttrekt warmte aan de buitenlucht waardoor 30 tot 50% gas wordt bespaard en de uitstoot van CO2 met 30 tot 50% wordt gereduceerd. Kenmerkend voor Cooll is dat dit gebeurt zónder toename van elektraverbruik.

Cooll is on the move en we zoeken regelmatig nieuwe collega's. Zie je op dit moment geen geschikte vacature voor jou, maar denk je wel een bijdrage te kunnen leveren aan Cooll? Stuur dan je open sollicitatie naar ons.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tjellens is een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding en personeelsbemiddeling. De Tjellens professionals stellen jou centraal: wie ben je, wat zoek je, wat kan je, wat wil je en hoe kun je dit realiseren…? Tjellens doet wat het zegt en zegt wat het doet. Kortom, Tjellens werkt!

lees meer

Contactpersoon Tjellens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Enschede
Vergelijkbare Vacatures in Enschede