Vacature Loodgieter - Enschede

Enschede

Flextra
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Publicatiedatum: 06-02-2020

Vacature loodgieter Enschede

Jij als professionele loodgieter, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen.  

Jij zoekt een betrouwbare werkgever die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om vervoer gaat, om gratis professionele werkkleding, om een hypotheek, doorleren, bijscholing, of om hulp bij schulden. Jij wilt dat het geregeld wordt.

Stop met zoeken naar andere loodgieter vacatures, welkom bij De Flextra-Groep, de grootste en beste werkgever voor loodgieters van Nederland waar je niet als nummer wordt behandeld en die altijd werk bij jou in de buurt heeft. De reviews van onze loodgieters op Indeed, Google for Jobs en Facebook zijn het bewijs en liegen er niet om.

Flextra biedt:

Een goed loon van minimaal het cao-loonuit de metaal-cao volgens de functie loodgieter, maar bij ruime ervaring zeker meer!

Afhankelijk van je werkervaring zal je salaris tussen de € 2300 en € 3500 bruto per maand liggen bij 40 uur per week. 

Vakdiploma’sworden bij ons gewaardeerd, maar ervaring als loodgieter bij een bouwbedrijf, loodgietersbedrijf ofinstallatiebedrijf vinden wij veel belangrijker. Je kunt kiezen uit eenwekelijkse of vier-wekelijkse betaling. Daarnaast vergoeden wij je reiskostenof stellen we één van onze 150 bedrijfswagens ter beschikking, zelfs eenscooter van de zaak is bespreekbaar!

Watjij als ervaren loodgieter gaat uitvoeren:

Vanzelfsprekend kan jij: keukens en badkamers voorzien van nieuwe gas- enwaterleidingen, sanitair afmonteren, zinken dakgoten solderen, rioleringenaanleggen, hemelwater afvoeren, aansluiten etc.

Voor deze vacature loodgieter zoeken we loodgieters die geheelzelfstandig, probleemoplossend klein onderhoud willen uitvoeren voor hetservice en onderhoud aan woningen. Je werkt in een bewoonde of bewerkteomgeving en begrijpt dat je over goede communicatieve vaardigheden moetbeschikken en je de werkzaamheden met zo min mogelijk overlast mag uitvoeren.

Een geldig VCA-diploma is handig maar niet altijd verplicht. VCA kan je ook gratis via Flextra halen. Aangezien het loodgieterswerk in de regio Enschede is, zouden wij het erg fijn vinden als je ook in de regio Enschede woont.

Flextra garandeert:

Plezierin jouw werk!

De Flextra-Groep staat al sinds 1997 bekendom haar betrouwbaarheid, de goede secundaire voorwaarden en de vele (fl)extra’svoor echte loodgieters. Daarnaast komen we zelf uit de branche en spreken wejouw vaktaal en hebben we waardering voor het vakmanschap. Wij geven je graaghet loodgieterswerk waarjij plezier in hebt.

Maaknu een afspraak voor deze vacature loodgieter en wij doen je een niet te weigerenvoorstel.

Werken als loodgieter bij Flextrabetekent:

vast werk tegen een hoger loon met eengoed pensioen

– eenzeer stipte betaling,altijd op tijd je geld

– hetregelen van vervoer en het vergoeden vande reiskosten

– gratis professionele werkkleding en PBM’s

–een hypotheek* tegeneen hele lage rente*

– eenzeer prettige envriendelijke werksfeer

– waardering voorjouw vakmanschap

– zeergoede doorgroeimogelijkhedenen gratis opleidingen 

–gratis hulp en oplossingen bij financiële problemen

– eenpersoonlijk betrokken accountmanagerdie je vaktaalspreekt

– bijziekte een persoonlijkecoaching door professioneletherapeuten

– viaFlextra-Verzekerd de hoogstekortingen op al jouwverzekeringen

– totwel 40% korting opprofessionele muurverfverf en gereedschap

vakantiedagen flexibel opnemen ookbuiten de bouw vakanties

Bijinteresse kunt u per direct solliciteren, of dat nou via mobiel is of viadesktop (computer). Hoe eerder u solliciteert, hoe eerder u terug wordt gebeld!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving In 1997 hebben wij De Flextra-Groep opgericht met in ons achterhoofd dat echt vakmanschap schaars zou worden. Doordat wij zelf uit de branche kwamen, wisten we wat er speelde, wat er mis ging, maar ook hoe het beter kon. Toen nog uitvoeren. Eén ding stond vast: wij wilden onze vaklieden behandelen zoals we zelf ook behandeld wilden worden. Met wederzijds respect en door ze de juiste waardering te geven voor hun harde werk en te zorgen voor binding en continuïteit.

Flextra staat voor flexibel vast werk met veel extra’s en dan ook nog eens veilig en met plezier. Het klinkt eenvoudig, maar we hebben in de praktijk ervaren dat het er nog weleens anders aan toe gaat. Doordat wij zelf uit de branche komen, houden wij rekening met het werk waar de vakman goed in is, wat hij echt leuk vindt en dat hij vlak bij zijn woonplaats komt te werken. Elke vakman die gaat starten krijgt nieuwe PBM’s en een complete set professionele werkkleding die niet alleen prettig zit, maar er ook nog eens goed uitziet. Het vervoer naar het werk wordt geregeld.

lees meer

Contactpersoon De Flextra-Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Loodgieter in Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures