Vacature Operator - Epe

Epe

Get Work
  • Get Work Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een mooi, groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar operators lasersnijmachine.


Jouw baan als Operator in Epe

In deze functie ga je aan de slag bij een bedrijf die specialist is in het maken van diverse metalen onderdelen / producten. In de functie van operator ben je, samen met je collega's, verantwoordelijk voor een kwalitatief goed product. Je voert productiewerkzaamheden uit op een lasersnijmachine. Je maakt zelfstandig producten aan de hand van (technische) tekeningen. Tevens zorg je ervoor dat de machines optimaal en efficiënt benut worden.


Voor wat, hoort wat

Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio. Als jij je inzet als operator lasersnijmachine kun je rekenen op:

- een goed salaris conform CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede toeslagregeling voor ploegendiensten;
- 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;
- pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).


Jouw werkplek als Operator in Epe

Dit mooie, dynamische bedrijf gevestigd in de omgeving van Epe bestaat al bijna honderd jaar! Zij zijn een specialist in het produceren van diverse metalen onderdelen / producten. Tevens hebben zij een eigen gereedschapsmakerij. Het is een fijne werkplek met veel persoonlijke aandacht!


Dit breng je mee

Voor deze functie van operator lasersnijmachine, zijn wij op zoek naar kandidaten met bij voorkeur de volgende achtergrond:

- minimaal VMBO niveau;
- bij voorkeur ervaring in het bedienen van lasersnijmachines;
- ervaring met CNC besturingstechnieken;
- zelfstandig kunnen werken;
- bereidheid om in een 2-ploegendienst te werken.

Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature van operator lasersnijmachine is zó gedaan. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Je kan ons ook mailen ([email protected]), bellen (088-4389610) of Whatsappen (06-13394935) om een afspraak te maken.

Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio! 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven dat gelukkige werknemers beter presteren. Op welk niveau dan ook. Dat begint natuurlijk bij de juiste klik tussen werkgever en werknemer. Die juiste klik, daar zorgt Get Work voor. Hoe? Door te zorgen dat we bedrijven en uitzendkrachten echt kennen.
We zijn daar waar onze uitzendkrachten en klanten wonen en werken. We kennen de regio als onze broekzak en houden van echt persoonlijk contact. Dat werkt veel prettiger. We zijn gespecialiseerd in uitvoerend werk tot mbo-niveau. Van schoonmaker tot administratief medewerker en van vrachtwagenchauffeur tot tegelzetter. Voor al deze mensen realiseren we Great Work. Het is dé manier om te zorgen dat mensen gelukkig zijn in hun werk. En dat zorgt weer voor goed presterende organisaties. Mooi toch?

lees meer

Contactpersoon Get Work
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Epe