Vacature Operator - Franeker

Franeker

Jobz-on
  • Jobz-on Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wat ga je doen als zelfstandig machine operator?
Als machine-operator zorg je ervoor dat de machines de gewenste bewerking uitvoeren. Jij bedient de machines zelfstandig, beheert de planning, doet (preventief) onderhoud, meld storingen en verbeterpunten aan de technische dienst, overlegt met collega’s van andere afdelingen, handelt als er problemen dreigen en controleert de kwaliteit van de producten. Daarnaast verricht jij de administratieve taken die hier bij komen kijken.

In deze functie start je als zelfstandig machine operator, met de ambitie om door te groeien naar 1e machine-operator. Waarbij je complexere machines beheert en functioneel leiding geeft aan 2e operators.

lees meer

Gestelde eisen

Wie zoeken wij?
Als machine-operator zorg jij ervoor dat het productieproces efficiënt en vlot verloopt. Met dit in je achterhoofd stel jij zelfstandig de machines optimaal in. Belangrijk is dat jij resultaatgericht bent en het optimaliseren van het productieproces steeds weer een uitdaging vindt. Daarnaast:

  • Kun je goed zelfstandig werken;
  • Heb je minimaal mbo 3 werk- en denkniveau;
  • Ben je bereid in een 3-ploegendienst te werken;
  • Heb je een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Wil jij jezelf graag door ontwikkelen tot een 1e machine-operator met leidinggevende werkzaamheden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Aanbod:
Een leuke, afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden! Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen als 1e machine-operator en krijgt hier alle nodige handvatten voor vanuit de organisatie. Daarnaast kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Je start salaris ligt tussen de €2065,- en €2260,- bruto per maand op basis van 40 uur. Naar mate jij je verder ontwikkeld zal je salaris ook met je meegroeien.


Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren op deze vacature? Reageer dan via ons sollicitatieformulier of neem contact met ons op. 

Jantsje Rypma +31515746014 | [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Of je nu mensen of werk zoekt. Jobz-on is je partner. Oorspronkelijk begonnen als uitzendbureau hebben we ons doorontwikkeld tot all-round arbeidspartner. Omdat de veranderende arbeidsmarkt vraagt om een veelzijdige benadering.

Vroeger werd een functie ingevuld door een uitzendkracht. Nu ligt dat anders: ook ZZP'ers vullen vacatures in. Mensen hebben naast een partime-job een eigen bedrijfje. De baanmobiliteit is veel groter. Flexiblisering. Digitalisering. Herintreders. Zij-instromers. Nieuwe beroepen komen, oude verdwijnen. Klanten willen een eigen personeelswervings-kanaal.

Jobz-on signaleert en anticipeert. Een arbeidspartner die mee groeit met de veranderende arbeidswereld.

Omdat onze klanten (werkzoekers én mensenzoekers) erom vragen.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Mevrouw J. Rypma
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Franeker