Vacature Productiemedewerkers (Phalaenopsis) - Gameren

Gameren

Kasgroeit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Voor een kwekerij met een breed assortiment Phalaenopsis in Gameren zijn wij op zoek naar Productiemedewerkers.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf levert een breed assortiment Phalaenopsis van hoge kwaliteit en duurzaamheid uit de fraaie serie van Anthura, Microflor, Sion en Floricultura. Door middel van een compleet geautomatiseerd systeem worden de orchideeën tot een hoogstaand product gekweekt om vervolgens met een eigen transportdienst bij onze afnemers te worden bezorgd.

Functie
  • Werken met diverse machines, o.a. poot- en sorteermachines.
  • Het "stokken" van de planten (stokjes met een klemmetje vastmaken aan de stam van de orchideeën ter versteviging)
  • Inhoezen/verpakken van de orchideëen.
  • Bestellingen klaarmaken.

lees meer

Gestelde eisen
Iemand met gezond boerenverstand die het principe van het kweken van orchideeën binnen no time begrijpt. Ervaring is niet belangrijk, interesse voor de bloemensector wel. Je houdt van een uitdaging en bent geen opgever.

  • De mogelijkheid bestaat om het werk te combineren met een (door ons betaalde) opleiding.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit (beschikbaar buiten kantooruren indien nodig).
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Bommelerwaard en omgeving.

lees meer

Extra informatie
  • Gezellige werksfeer met leuke collega's.
  • Een bij de functie passend salaris.
  • Werken bij een bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden.
Bedrijfsomschrijving Wij zijn de spin in het web van werkgevers, werknemers, werkzoekenden, studenten en opleidingsinstituten. Wij voeden de glastuinbouwsector met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die werken in een prettige omgeving en in een goede relatie met hun werkgever.

Glastuinbouw, iets voor jou?
Wat misschien niet bij iedereen bekend is, is dat de glastuinbouw een van de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie is. Duurzame ontwikkeling en hightech innovatie gaan in de glastuinbouw hand in hand. Daarmee zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld. Tegelijk houdt het dagelijkse werk tussen de planten ons met beide benen op de grond. Spreekt die combinatie je aan? Dan is een baan of een stage in de glastuinbouw echt iets voor jou. Wij helpen je bij het vinden van werk dat bij je past.

Groeien in de glastuinbouw
De glastuinbouw is bij uitstek een sector waarin je als professional kunt groeien en bloeien. Je hebt enorm veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Kasgroeit adviseert niet alleen over opleidingen en cursussen, maar biedt ook loopbaanadvies. We helpen je graag om nieuwe wegen in te slaan of te ontdekken wat bij je past.

Ook voor werkgevers
Als werknemers groeien, kunnen bedrijven bloeien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe stimuleer je je mensen om zich blijvend te ontwikkelen? Hoe ontwikkel jij je tot een betere werkgever? Wij helpen jou als werkgever graag om het beste uit je werknemers te halen.

lees meer

Contactpersoon Kasgroeit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Productiemedewerker in Gameren