Vacature Financieel Administratief medewerker | Garderen | Parttime

Garderen

Wentzo
 • Wentzo Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 20 - 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij oog voor cijfers én detail? Ben je administratief sterk en niet bang om stapels werk weg te werken? Word jij er gelukkig van om de dingen gewoon goed te regelen en heb je daarnaast ervaring in financieel/ administratief werk? Lees dan snel verder, want misschien zijn we wel op zoek naar jou!
Wij zijn namelijk op zoek naar een financieel/ administratief talent die ons Office team gaat ondersteunen. Als Wentzo zijn wij dagelijks bezig met de aanleg en onderhoud van (data)netwerken en bij dit proces komt ook een administratieve kant om de hoek kijken. Klanten, leveranciers en collega's verwachten een correcte afhandeling en wij zoeken een teamlid die hier zijn of haar steentje aan kan en wil bijdragen.
Qua werkzaamheden houdt dit in dat je verantwoordelijk bent voor onder andere de complete verwerking van de (inkoop)facturen. Daarnaast houd je openstaande posten bij en bel je de debiteuren na, handel je inkomende telefoontjes correct af, verricht je werkzaamheden voor de facturatie richting klanten, houd je de interne mailboxen bij en regel je overige administratieve en boekhoudkundige zaken.

Heb jij de ambitie om flink te groeien op administratief gebied en stappen te zetten richting een controlerende / accountancy / boekhoudkundige functie, dan zijn we voor deze functie helaas geen match. 

lees meer

Gestelde eisen JOUW PROFIEL
Moet je alles al direct kunnen? Gelukkig niet! Wij zorgen er namelijk voor dat je wordt ingewerkt, zodat je precies weet hoe je je werk moet doen. Wel is het belangrijk dat je een basis hebt en daarvoor vragen we minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Verder vragen we het volgende van je:
 • Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau
 • Boekhoudkundige ervaring
 • Ervaring met het inboeken en afletteren van facturen
 • Ervaring met debiteurenbeheer of niet bang om te bellen én bereid dit te leren
 • Sterke communicatie in woord en geschrift
 • Van nature proactief en verantwoordelijk
 • Gestructureerd én punctueel
 • Minimaal 20 uur per week beschikbaar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.700 p/m

Salaris o.b.v. 40 uur per week en afhankelijk van ervaring.
Extra informatie ONS AANBOD
· Een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden
· Investering in vaktechnische én persoonlijke ontwikkeling
· Flexibele werktijden voor een gezonde balans tussen werk en privé
· Een bedrijfscultuur waarin gelijkwaardigheid centraal staat
· Een familiaire werkcultuur met 45 toffe collega’s
· Een actieve personeelsvereniging die de leukste feestjes organiseert

Je krijgt een werkplek in het Huis van Innovatie; een energieke én unieke werkplek die van alle gemakken is voorzien. Hier komen zakelijke, inspirerende en ontspannende elementen samen met als doel het verhogen van samenwerking en werkplezier.
Vitaliteit staat centraal in het Huis van Innovatie. Dat blijkt uit de dagelijkse verse lunch en sportieve mogelijkheden zoals tafeltennis, beachvolleybal en een eigen fitness. Daarnaast biedt de bosrijke omgeving de mogelijkheid om samen met collega’s een boswandeling te maken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Wentzo! 45 gepassioneerde collega’s die samen werken aan één doel: het adviseren, realiseren en beheren van complexe netwerkinfrastructuren door heel Nederland. Sinds 1999 staat onze naam al synoniem voor een excellente netwerkervaring en daar zijn we trots op!

Als Wentzo werken we vanuit één en dezelfde missie: van betekenis zijn. Dit van betekenis zijn geldt voor onze klanten, onze medewerkers en onze medemens. En deze missie voel je door de hele organisatie. We hebben binnen ons team een informele en open cultuur waarin iedereen gelijk is. We werken hard, maar vieren ook samen de successen. We houden van gezelligheid, een goed gesprek en delen lief en leed. Maar bovenal zijn we een team dat voor elkaar klaar staat en van betekenis wil zijn. Dat is Wentzo!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Wendy van Dam
0577460008
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Garderen