Vacature Operator - Genemuiden

Genemuiden

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature In de functie van operator behoort het vervaardigen van een kwalitatief hoogstaand product tot jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt, samen met je collega's van de productie, dat het productieproces geen vertraging oploopt en dat de machines goed blijvend draaien. In de productie krijgt het cartonnage diverse lagen, waarna het door de snijmachine gaat en gevouwen wordt. Vervolgens gaat het cartonnage op transport.Omdat je als operator alle facetten van het werk goed moet kennen, zal je in het kader van een inwerktraject de eerste weken voornamelijk ingezet worden op het vouwen van het verpakkingsmateriaal.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van honingsgraatkarton. De missie van onze opdrachtgever is hun klanten te voorzien van de best mogelijke honingkraat karton producten. Het honinggraatkarton wordt ingezet als kernmatieraal in automotive-, meubel- en verpakkingsindustrie. Ter uitbreiding van hun team zijn wij op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers / operators.

Functie-eisen
Binnen dit bedrijf is Engels de voertaal, het is dus belangrijk dat je Engels spreekt en begrijpt. Daarnaast is het belangrijk dat je:- In staat bent fysiek werk te verrichten- Woonachtend bent in de omgeving van Genemuiden en/of Hasselt- Op zoek bent naar een langdurige baan- Leergierig bent

Arbeidsvoorwaarden
Deze functie is een fulltime functie voor een langere tijd. De intentie tot een vast dienstverband direct bij de opdrachtgever is aanwezig. De werktijden zijn van 06:00 tot 14:00, van maandag tot en met vrijdag.

lees meer

Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Genemuiden