Vacature Internationaal chauffeur CE - Gorinchem

Gorinchem

Werktalent
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Met je zonnebril op en de radio aan rij je de grens van Frankrijk, Zwitserland, Duitsland of de Benelux over! Spreekt jou dit aan en wil jij werken in de logistiek als internationaal vrachtwagenchauffeur?Lees dan snel verder!

Over de functie

Vanuit een centraal gelegen punt in Nederland ga jij de hele week op pad met de vrachtwagen. Jij vindt het heerlijk om op de weg te zitten en bent graag de gehele week op de weg. Een keer in de maand komt het voor dat je ook het weekend weg bent. Je draagt de verantwoordelijkheid over jouw lading en zorgt er voor dat deze tijdig bezorgd wordt. Jouw lading betreft bijzonder groot vervoer, maar deze uitdaging vind jij juist leuk! Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en de Benelux zal jij met jouw vaste combinatie gaan bevoorraden.

Heb jij enige jaren ervaring in een soortgelijke functie, of zie jij dit als vervolgstap in je carrière? dan is dit de baan voor jou!


Wat wij vragen

Naast dat je het heerlijk vindt om op de weg te zijn, vragen wij het volgende van je:

  • In het bezit van een CE rijbewijs;
  • Enige jaren ervaring als chauffeur;
  • Bereidt de gehele week en af en toe een weekend op pad te zijn;
  • Je kan jezelf redden met de Engelse taal, de Franse en Duitse taal zijn een pre maar dus geen must!
Wat wij bieden

Naast dat je bij onze opdrachtgever rijd met een vaste combinatie van trekker en oplegger (dus omkoppelen is verleden tijd). Kan je het volgende verwachten:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.500,- en de €3.000,-, dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een fulltime, vaste baan;
  • Bij gebleken geschiktheid treedt je in dienst bij onze opdrachtgever;
  • Je komt te werken voor een goed werkgever!
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ligt dichtbij Gorinchem. Vanuit dit centraal gelegen punt verzorgen zij logistieke processen voor verschillende klanten. In de loop der jaren is er een leuk, hecht en gezellig team ontstaan. De organisatie heeft zich ontwikkelt tot een grote speler binnen de logistieke sector en is een echt familiebedrijf.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij WerkTalent mag je gewoon je verhaal vertellen. Wat jij leuk vindt. Wat jij wilt bereiken. En waar jij goed in bent.

Wij bemiddelen geen cv’s, maar mensen. Wij geloven in persoonlijke aandacht. Daar maken wij het verschil! Wij vinden direct contact belangrijk. Zodat we de beste match kunnen maken.

lees meer

Contactpersoon WerkTalent
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Internationaal Chauffeur in Gorinchem Bekijk alle soortgelijke vacatures