Vacature Service-, en onderhoudsmonteur - Groningen

Groningen

Erick
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als service-/storingsmonteur ga je dagelijks op pad voor onderhoud en reparatie van melkkoelsystemen en koelcellen. Je bezoekt hiervoor verschillende bedrijven. In het geval van een storing ben je verantwoordelijk voor het verhelpen ervan. Je hebt contact met zowel klanten als eigen collegas en bent een belangrijk visitekaartje voor het bedrijf. Onregelmatige diensten komen ook voor, omdat we 24 uur per dag service verlenen. De snel moderniserende agrarische sector waarin je voornamelijk werkzaam bent, biedt op het gebied van techniek veel uitdaging.

Wat onze opdrachtgever jou kan bieden:
Een afwisselende en uitdagende baan, met eventueel de beschikking over een eigen serviceauto. Ondanks het feit dat je veel alleen op pad bent, staat er een grote, professionele organisatie achter je. Zo word je bijvoorbeeld ondersteund door collegas van de afdeling Technical Support. Binnen het bedrijf is de werksfeer en communicatie open en informeel. De arbeidsvoorwaarden zijn modern en marktconform. Bovendien biedt onze opdrachtgever opleidingen aan omdat ze geloven in ontwikkeling en persoonlijke groei.

lees meer

Gestelde eisen Waar we naar op zoek zijn:
Een zelfstandige collega, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, of een leerling, die het vak graag wil leren.
Iemand die de klanten tevreden stelt, met ze meedenkt en ervoor zorgt dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun (koel)systeem. Iemand met verstand van technische zaken én goede communicatieve vaardigheden.

Verder vragen we van je dat je beschikt over:
- Afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek
- Koeltechnische opleiding en F-gassen diploma (of bereidheid deze opleiding te volgen)
- Een klantgerichte en flexibele instelling
- Affiniteit met de agrarische/technische sector (is een pre)
- Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien

Geïnteresseerd in deze functie?
Heeft deze vacature je enthousiast gemaakt? Wil je meer informatie over deze functie of weten wat Erick voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sander op telefoonnummer 074-3033606 of mail je cv en motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Erick biedt ambitieuze en gedreven professionals werk op aansprekende projecten in de wereld van o.a. de bouw, infra, techniek en horeca. We werken met een ervaren en ambitieus team. Bij Erick werken vakmensen. Specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat wij onze mensen zien als ons belangrijkste kapitaal, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Onderhoudsmonteur in Groningen