Vacature Containerwagenchauffeur - Groningen

Groningen

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Geen code 95 maar toch achter het stuur? Lees dan snel verder! Voor één van de grootste afvalverwerkers van Nederland zijn wij opzoek naar een containerwagenchauffeur in Groningen, die op eigen terrein rijden. In deze functie rij je dagelijks met een containerwagen die uitgerust is met een kettingsysteem. Het betreft een afwisselde baan waarbij je naast het besturen van de containerwagen ook verantwoordelijk bent voor het oplossen van kleine storingen en het onderhouden van het terrein/fabriek. Je start op basis van een 3-ploegen rooster in de flexpool en maakt op langer termijn kans op een fulltime dienstverband. Jouw inzet wordt beloond met een toeslag van 28% voor elk gewerkt uur in de 3-ploegen. Als containerwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van GFT afval. Je draagt bij aan het verwerkingsproces van GFT, dat wordt omgezet naar Biogas (ook wel groengas genoemd). Wat bieden wij jou: - Een salaris conform cao Afval en Milieu - Toeslag van 28% voor elk gewerkt uur in de 3-ploegen - Een prettige werksfeer bij één van de grootse afvalverwerkers van Nederland! - Een afwisselende baan als containerwagenchauffeur

Functie-eisen
Als chauffeur beschik jij over: - Een aanpakkersmentaliteit; je bent niet bang om vieze handen te krijgen - Een geldig VCA certificaat; - Een C rijbewijs - Technische kennis en bij voorkeur ervaring in een fabriek - Ervaring met containerauto’s is een pré, ervaring als chauffeur is een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden
Naast 8% vakantiegeld en een standaard opbouw van verlofdagen ontvang je in deze functie een salaris conform cao Afval en Milieu. Tevens ontvang je voor elk gewerkt uur in de 3-ploegen een toeslag van 28%. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected] . Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op 050-3180804.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen (C)
Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur C in Groningen