Vacature Elektro Monteur Bruggen en Sluizen - Groningen

Groningen

Bridge Techniek Professionals
 • Bridge Techniek Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Vacature: Elektro Monteur Bruggen en Sluizen in Groningen.

Houd jij van water, lucht en techniek? En houd jij het hoofd boven water bij elektrotechnische storingen? Voor Elektrotechnische storing- en onderhoudswerkzaamheden aan bruggen, viaducten en aquaducten in Noord Nederland zijn wij op zoek naar een enthousiaste Elektro Monteur Bruggen en Sluizen.

Wat ga je doen als Elektro Monteur Bruggen en Sluizen?

Het werk bestaat uit storing- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties van een aantal bruggen in Appingedam / Delfzijl en tevens servicewerkzaamheden aan viaducten, aquaducten, onderdoorgangen en pompkelders in de provincie Groningen, Friesland en de Waddeneilanden. Je voert de onderhoud- en storingswerkzaamheden hoofdzakelijk zelfstandig uit en af en toe samen met een collega. Dit zijn o.a. jouw werkzaamheden:

 • Aan de hand van tekeningen, schema’s en protocollen zorg je voor het geheel bedrijfsklaar maken van de elektrotechnische installaties.
 • Je zoekt storingen op en verhelpt deze. Denk hierbij aan PLC's, frequentieregelaars, paneelkasten, elektromotoren, camera's, verlichting en sensoren.
 • Je controleert of de installaties veilig gesteld zijn en volgt de geldende protocollen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het installeren, ombouwen, inregelen en repareren van (instrumentatie en besturings-) apparatuur.
 • Je verzorgt administratieve handelingen gericht op urenstaten, gebruik van materialen en het doorgeven van onvolkomenheden in tekeningen.

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een bekende aannemer op het gebied van het onderhoud van elektrotechnische installaties aan onder andere bruggen, sluizen, gemalen, viaducten, aquaducten en onderdoorgangen. Ter uitbreiding van de activiteiten zijn wij op zoek naar een Elektromonteur.

Wat wij jou bieden?

✔ Een afwisselende en boeiende functie als Elektromonteur Bruggen.

✔ Een marktconform salaris.

✔ Een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

✔ Pensioenregeling.

✔ Uitdagend werk op elektrotechnisch gebied.

✔ Werken op de mooiste locaties.

✔ Volop ontwikkelingsmogelijkheden aanwezig.

✔ Uitzicht op een vast contract.

Waar zijn we naar op zoek?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4 in de richting van Elektrotechniek, of Mechatronica
 • Je hebt ervaring in een functie als Elektromonteur, Monteur Elektrotechnische Intstallaties of Service Technicus Elektro in de industrie, natte infra of de machinebouw.
 • Je bent zelfstandig ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent in bezit van VCA VOL en bij voorkeur Nen 3140 VP of bereid deze te halen.
 • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om storingswachtdiensten te draaien en regelmatig naar de Waddeneilanden te reizen voor je werk.
 • Je woont op maximaal 3 kwartier reizen van Delfzijl / Appingedam en bent in het bezit van rijbewijs B.

Zie jij jezelf terug in bovenstaand profiel en word jij onze nieuwe Elektro Monteur Bruggen en Sluizen in Groningen? Reageer nu op deze vacature! We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Meer informatie? Neem contact op met Robbert Geschiere via 06 57 66 33 37!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving De juiste techniek professionals op de juiste plek, daar zorgen wij voor! Bridge Techniek is dé brug tussen werkgevers en werkzoekenden. Heb jij een technische opleiding afgerond en/ of heb jij werkervaring in de techniek en op zoek naar een vaste baan, tijdelijke baan of ZZP-opdracht met toekomst op het gebied van werktuigbouw of elektrotechniek? Dan zijn wij er voor jou!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures