Vacature Vakantiewerk - Groningen

Groningen

FID Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature De zomervakantie is in aantocht! De periode om voor jou als scholier of student met een zomerbaantje goed geld te verdienen, zodat jij eindelijk die nieuwe smartphone kan gaan kopen. Of misschien ben jij wel aan het sparen voor een nieuwe Retroscooter of jouw rijbewijs? Allemaal dromen en wensen waar wij als FID Uitzendbureau graag ons steentje aan willen bij dragen. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij ons voor een leuke en goed betaalde vakantiebaan! Wij gaan samen met jou kijken waar wij jou het beste kunnen inzetten! Voorbeelden van vakantiewerk welke wij bieden zijn: • Productiewerkzaamheden; • Groenmedewerker; • Medewerker GWW; • Schoonmaakwerkzaamheden.

Bedrijfsprofiel
FID Uitzendbureau begeleid werkzoekenden naar een leuke baan! Dit kan een langdurige baan zijn, een tijdelijke baan of een leuke vakantie- of bijbaan. We zijn actief in verschillende sectoren van productie, groen, recycling, techniek tot administratief. Dus ben jij op zoek naar een leuke baan? Neem dan contact met ons op! En wij gaan jouw wensen afstemmen op onze vraag!

Functie-eisen
Je hoeft bij ons voor een leuke en goed betaalde vakantiebaan niet aan veel ingewikkelde eisen te voldoen. Het enige wat wij belangrijk vinden is dat je gemotiveerd bent, altijd netjes op tijd komt, en zoveel mogelijk beschikbaar bent!! Kortom meldt je z.s.m. bij ons! Dit kan via het emailadres [email protected] of telefonisch via 050-3180804. Van maandag t/m vrijdag zijn wij op kantoor aanwezig van 08.30 uur tot 17.30 uur. Laat ons weten of je interesse hebt in vakantiewerk deze zomer!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Groningen
Vergelijkbare Vacatures in Groningen