Vacature Grondwerker - Groningen

Groningen

AB Vakwerk
  • AB Vakwerk Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Werk jij graag samen en zit jij nooit stil? Dan is deze vacature als grondwerker in het noorden van het land helemaal iets voor jou!

Samen met je collega grondwerkers en kraanmachinisten ga jij te werk op verschillende projecten in het gehele noorden van het land. Je legt en verwijdert leidingen, kabels, riolering en glasvezelnetwerken. Verder herstel je bestratingen en help je de kraanmachinist of voer je zelf kraanwerkzaamheden uit. Jij wilt graag snel en goed resultaat zien in het werk.

De werkzaamheden bestaan uit diverse graaf- en grondwerkzaamheden voor de aanleg van diverse zaken. Ook het uitvoeren van grondwerken voor cultuurtechnische werkzaamheden zoals bouwputten en grondsaneringen, aanleggen van wegen, fietspaden en parkeerplaatsen behoren tot het takenpakket. Naast de genoemde werkzaamheden kun je ook aan de schep staan als assistent van de kraanmachinist.

lees meer

Gestelde eisen Je bent in het bezit van een VCA certificaat
Je hebt ervaring met grondwerk en bij voorkeur ervaring met een kraan
Je bent flexibel ingesteld en je weet van aanpakken
Je bent bij voorkeur in het bezit van een VIAG VOP certificaat
Bedrijfsomschrijving AB Vakwerk staat al sinds 1959 bekend als dé arbeidsbemiddelaar in de agrarische sector en intussen uitgegroeid tot “De beste werkgever” in de sectoren:
Contactpersoon Dhr. Rutger Smits
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Grondwerker in Groningen