Vacature Projectleider Elektrotechniek - Groningen

Groningen

W&S Detachering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

(81)

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk landelijk advies- en ingenieursbureau op het gebied van comfort en veiligheid, circulariteit en duurzaamheid in gebouwen. Er is hier een vacature voor een projectleider elektrotechniek.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het tot stand brengen van het installatieontwerp en de uitvoeringsbegeleiding van de meest uiteenlopende projecten. Zowel nieuwbouw als renovatie, in onder andere de marktsegmenten utiliteit, gezondheidszorg en onderwijs. Je geeft leiding aan de leden van de interne projectteams en motiveert jouw collega’s tot het leveren van prestaties van hoog kwaliteitsniveau. Hiervoor maak je gebruik van jouw kennis en ervaring op het gebied van onder andere verlichting en beveiliging. Door jou blijven projecten binnen budget en planning en lever je een bijdrage aan het verduurzamen van onze samenleving. Je neemt actief deel aan het ontwerpteam en hebt daarvoor veel contacten met opdrachtgevers en overige projectteampartners zoals architecten en constructeurs.

Ter uitbreiding van het team is ons opdrachtgever op zoek naar een nieuwe projectleider. Als een ideale nieuwe projectleider heb je een relevante TU/HBO opleiding afgerond en deze eventueel aangevuld met technische vervolgopleidingen (HIT is een pré). Ook heb je al enkele jaren ervaring opgedaan met ontwerpen op projectleidersniveau in de utiliteitsbouw.

Het takenpakket:

  • Je bent verantwoordelijk voor budgetbeheersing, de geleverde kwaliteit, de voortgang, de klanttevredenheid en de risicobeheersing van het project; 
  • Je draagt zorg voor de veilig- en gezondheid en ARBO-wetgeving op de bouwplaats; 
  • Je registreert de voortgang van de uit te voeren werkzaamheden en stelt voorgangsrapportages op; 
  • Je stelt nacalculaties en evaluatierapportages op en koppelt terug naar interne afdelingen.

Je bent niet alleen communicatief sterk maar het is ook van groot belang goed kunt luisteren. Alleen door goed te luisteren naar de (achterliggende) vraag van de opdrachtgever of andere gesprekspartners kunnen verwachtingen waargemaakt worden.

Medewerkers werken graag bij deze opdrachtgever, omdat er hier wordt gewerkt aan aansprekende en technisch complexe projecten.

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer is er uiteraard een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar 32 uur per week behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt een interessante en uitdagende baan verwachten met veel groeimogelijkheden en een aantrekkelijk loopbaanperspectief.

Als je nog vragen hebt, kun je telefonisch contact opnemen met ons op 0181-794513.

Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet.


lees meer

Bedrijfsomschrijving WS Detachering heeft een groot aantal technische vacatures beschikbaar in de installatietechniek, elektrotechniek, bouw, civiele techniek en werktuigbouwkunde.
Ben je op zoek naar een baan in de installatietechniek of ben je toe aan een nieuwe stap in de elektrotechniek bekijk dan snel onze technische vacatures want WS Detachering heeft jouw nieuwe baan!

Wij hebben de vacatures zo gecategoriseerd dat je makkelijk je nieuwe baan kan vinden.

We zijn doorlopend op zoek naar tekenaars, engineers, monteurs en projectleiders op elk niveau.

lees meer

Contactpersoon W&S Detachering
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider Elektrotechniek in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures