Vacature Doktersassistent Groningen

Groningen

Koraal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als doktersassistent weet jij dat er niets zo belangrijk is als een glimlach, een luisterend oor, een helpende hand én goede medicatie. Sterker nog, medicijnen kunnen het behoorlijk verschil maken bij het leed bij een ziekte of chronische aandoening. Goede medicatie kunnen zelfs het verschil tussen leven en dood maken. PRA Health Sciences, wereldleider in het uitvoeren van geneesmiddelenonderzoeken, heeft jouw hulp heel hard nodig om al die ontzettend belangrijke geneesmiddelen te ontwikkelen. is dit iets voor jou? Bekijk dan snel deze vacature: Doktersassistent Groningen!


Doktersassistent Groningen

PRA Health Sciences doet wereldwijd wetenschappelijk onderzoek naar de werking van geneesmiddelen. Wat is het effect van dat verbeterde medicijn? En wat zijn de bijwerkingen. Kijk, zonder alle deelnemers die hun bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van geneesmiddelen, komen we niet ver. Maar ook jij bent onmisbaar! Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het welzijn en de veiligheid van de deelnemers aan het geneesmiddelenonderzoek. Jij verricht diverse medische handelingen, zoals het opmeten van de bloeddruk en hartslag, het afnemen van ECG’s en bloed en het verstrekken van medicatie. Daarnaast verzorg jij ervoor dat alle onderzoeksgegevens en resultaten goed geregistreerd worden. Je volgt een uitgebreid trainingsprogramma en wordt voortdurend bijgeschoold, zodat jij helemaal voorbereid bent op de verschillende onderzoeken en bijbehorende medische handelingen. Jouw ervaren collega’s leggen jou met alle liefde ins- en outs van het vak uit!


Jouw profiel als Doktersassistent Groningen?
 • Minstens 3 jaar ervaring als doktersassistent
 • Je kunt je redden met de Engelse taal
 • Afgeronde opleiding tot doktersassistent
 • Je bent een fijne, betrouwbare collega die zich ook inzet voor het team
 • Leergierig en je werkt graag in teamverband
 • Je kan zowel zelfstandig werken als samenwerken
 • Op korte termijn beschikbaar
Wat bieden wij jou?
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan
 • Goed salaris
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een persoonlijk online kennismakingsgesprek
 • Diverse contractvormen zijn mogelijk
 • Wanneer je bij ons in dienst komt krijg je jaarlijks bijscholing

lees meer

Bedrijfsomschrijving Door jarenlange ervaring en expertise zorgt Koraal met gespecialiseerde teams voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Vanuit 4 vestigingen in Nederland en Zwitserland, met meer dan 250 zorgprofessionals in dienst.

Na verloop van tijd hebben we met succes aangetoond dat het gebruik van detachering, uitzenden, payrolling, outplacement, flexibilisering zorgt voor besparing en kosteneffectief zijn – zonder afbreuk te doen aan de normen.

Vandaag de dag worden Koraal medewerkers geplaatst bij een groot aantal zorginstellingen binnen Nederland. Het groeiende aantal zorgprofessionals in ons database met meer dan 6.000 geregistreerde zorgprofessionals is op zoek naar een passende vacature in de zorg.

lees meer

Contactpersoon Koraal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Doktersassistent in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures