Vacature Bijbaan verkoopmedewerker (8 uur) - Groningen

Groningen

JD Sports
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Hé sneakerfreak!

De ‘King of Trainers’ is op zoek naar jou! Heb jij een grote liefde voor sneakers en wil je graag (parttime) werken in de gaafste sport- en casual kledingwinkel van de wereld? Dan is een bijbaan bij onze gloednieuwe JD Sports winkel in Groningen jou op je sneakers geschreven!


Wat ga je doen?

Als ‘bijbaan verkoopmedewerker’ ben jij, samen met jouw team, de kracht van onze JD Sports winkel in Groningen. Je wordt getraind om op alle afdelingen jouw kracht te kunnen laten zien. Je vult de winkel aan, voorziet de producten van labels, zorgt voor juiste af- en bijprijzingen en plaatst de bestverkopende producten op de juiste plek in de winkel. Jouw inspanning zorgt niet alleen voor enthousiaste klanten, maar ook mede voor het succes van jouw winkel.


Wij zoeken een collega die..
 • 8 uur per week beschikbaar is;
 • Flexibel inzetbaar is op doordeweekse dagen en in de weekenden;
 • Onze passie voor sneakers en fashion deelt;
 • Goede Sales- en Customer Serviceskills heeft;
 • Outgoing, zelfverzekerd en een teamplayer is;
 • Goed kan presteren onder druk;
 • Het beste uit zichzelf wilt halen.

Wij bieden jou..
 • Een uitdagende bijbaan bij een grote internationale retailorganisatie;
 • Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien;
 • Leuk werk in een hecht team met een work hard, play hard mentaliteit;
 • Een marktconform salaris;
 • Personeelskorting op de volledige collectie.

Over JD Sports

JD Sports is de marktleider in Engeland als het gaat om Sport Fashion artikelen en staat bekend als “King of Trainers” door de exclusieve sneaker collectie. Wereldwijde topmerken zoals Nike, North Face en Adidas worden gecombineerd met eigen merken zoals Supply & Demand, McKenzie, Carbrini en Pink Soda Sport. JD Sports heeft 25 winkels in Nederland en dringt ook door tot de Europese markt met winkels in o.a. Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België, Denemarken & Zweden. De internationale groei stopt niet in Europa; de stap naar Azië is al gezet met winkels in Maleisië en Australië.

JD Sports is continu aan het groeien, dus wil jij hier onderdeel van uitmaken? Solliciteer dan direct!

lees meer

Bedrijfsomschrijving JD Sports is de winkel voor elke sneakerfreak en de werkgever voor iedereen met ambitie. JD groeit en we zijn voortdurend op zoek naar individuen met passie en gedrevenheid. Onze medewerkers werken hard en streven naar perfectie. De doorgroeimogelijkheden bij JD zijn ongekend. Als je over de juiste competenties beschikt, is JD Sports de ideale plaats om een geweldige carrière op te bouwen!

Wij inspireren onze mensen om altijd beter te presteren. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en gedreven om het beste uit zichtzelf te halen. We stimuleren onze medewerkers om altijd op zoek te gaan naar creatieve ideeën en om vooruit te denken. We willen onszelf blijven verbeteren, in de winkel en op kantoor.

JD Sports is een van de meest toonaangevende internationale retailer in sneakers, sport- en casual kleding. We combineren wereldwijd erkende merken zoals Nike en Adidas met sterke eigen merken zoals Supply & Demand, McKenzie, Carbrini en Pink Soda Sport.

JD Sports is onderdeel van JD Sports Fashion PLC. De eerste winkel is in 1981 geopend in Bury, een stad gelegen in het noordwesten van Engeland. JD Sports Fashion PLC is de overkoepelende organisatie van verschillende retail ondernemingen in Europa, Azië, Noord-Amerika en Australië. Enkele voorbeelden hiervan zijn Blacks, Sprinter, Scotts, Size?, Aktiesport, Perry Sport en JD Sports. In totaal heeft JD Sports Fashion PLC meer van 2500 winkels. In Nederland zijn er 28 JD Sports filialen.

Het hoofdkantoor van JD Sports Fashion PLC is gevestigd in Bury, Greater Manachester. In Nederland zit ons kantoor in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam. Aalsmeer is de standplaats voor het Multi-Channel team van onder andere Nederland, Belgie, Duitsland, Griekenland, Finland, Frankrijk, Zweden, Denmark, Zwitserland, Polen en Oostenrijk.

lees meer

Contactpersoon JD Sports
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopmedewerker in Groningen