Vacature Business Controller - Groningen

Groningen

Headhuntersteam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel

De organisatie betreft een non-profit organisatie in de zorgsector. Met intensieve begeleiding worden ouderen verzorgd die niet meer thuis kunnen wonen. De zorg is in Nederland constant in beweging en is daarmee een dynamische sector. Dat gegeven vraagt om veel nauwkeurigheid en een strategische blik binnen de zorgorganisatie. 

Als business controller ben je betrokken bij het te voeren bedrijfseconomisch beleid en adviseer je het management op gevraagde en ongevraagde momenten. Je bent continu op de hoogte van de veranderingen in de zorgsector op het gebied van de wet- en regelgeving, maar onderscheid je ook risico’s en kansen op basis van je eigen analyses. In deze rol is het zaak dat je zowel verbaal als vakinhoudelijk sterk bent. Je bent prima in staat om  je adviezen goed te onderbouwen met opgestelde rapportages en kijk je naar de toekomst door prognoses, investeringsanalyses en scenario’s op te stellen. Je zit regelmatig aan tafel met zorgmanagers om processen te optimaliseren en te sturen op basis van je waardevolle informatie.

Verder ben je betrokken bij het risico management, het opstellen van diverse begrotingen, de forecast en planning en control producten.  


Functie eisen
  • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van controlling of accountancy;
  • Relevante werkervaring binnen de controlling, binnen de zorg is een pré;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met een adviserende rol;
  • Je staat open voor verbeteringen, streeft naar optimale processen en waardeert vernieuwingen.

Competenties

  • Gedreven;
  • Analytisch;
  • Communicatief en sociaal vaardig.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in: Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

lees meer

Contactpersoon Rens Philips
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!