Vacature Bouwkundig werkorganisator - Groningen

Groningen

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een modern onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in onderhoud van huurwoningen en vastgoed zijn wij op zoek naar een bouwkundig werkorganisator in de omgeving van Groningen. Deze opdrachtgever groeit hard en er is ruimte ontstaan om het hechte team klantenservice te versterken. Een prettige werksfeer en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel. Ben jij bouwkundig opgeleid, heb jij ervaring in de bouw en vind jij het leuk om een belangrijke rol te vervullen tussen huurders en de werkvoorbereiding? Het is een eis dat je minimaal het diploma mbo bouwkunde op zak hebt, omdat je bouwkundige vraagstukken moet oplossen. Geïnteresseerd in deze afwisselende functie? Wanneer je me belt of een appje stuurt, dan vertel ik precies wat de functie in houdt: 0653304207. Je cv stuur je naar Quinten Zondervan, [email protected]  

Als bouwkundig werkorganisator beantwoord je vragen over het onderhoud van woningen.Je vraagt door om de precieze aard van de problemen te achterhalen. Door jouw bouwkundige kennis ben jij goed in staat om de juiste adviezen te geven en afspraken te maken met een collega van bijvoorbeeld de werkvoorbereiding. Je overlegt intern en bespreekt de voorgang. Om een vinger aan de pols te houden, maar ook om aan de huurders terug te kunnen koppelen. Je kunt goed inschatten of een verzoek urgent is. Je bent organisatorisch sterk. Je bent klantvriendelijk en biedt goede oplossingen. Je denkt mee over eventuele wensen van de nieuwe huurders. Het eindresultaat staat voorop: bestaande en nieuwe huurders blij maken met de aanpassingen in hun woning. Je schept orde in jouw zaken en helpt ook je collega’s verder bij drukte. Je komt in een hecht team te werken en kunt dus ook verwachten dat de hulp wederzijds is.

lees meer

Gestelde eisen

Om de functie van bouwkundig werkorganisator goed in te kunnen vullen, voldoe jij aan de volgende voorwaarden:

 • Je hebt minimaal het diploma mbo bouwkunde
 • Je hebt aantoonbaar recente en relevante werkervaring in de bouw
 • Klantvriendelijk en goede communicatieve vaardigheden
 • Een commerciële gedrevenheid
 • Je kunt goed plannen en structuren aanbrengen
 • Je bent flexibel en pakt snel zaken op
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Goede rekenvaardigheid en beheersing van Excel en Word

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie
 • Goed salaris met auto en mobiele telefoon van de zaak
 • Zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket met 30 vrije dagen
 • Een afwisselende functie in een hecht team van leuke collega’s
Solliciteren bij

Vind jij een prettige werksfeer en klantgerichtheid ook belangrijk? Ben jij bouwkundig opgeleid? Vind jij het leuk om een belangrijke rol te vervullen tussen huurders en de werkvoorbereiding? Geïnteresseerd in deze afwisselende functie? Wanneer je me belt of een appje stuurt, dan vertel ik precies wat de functie in houdt: 0653304207. Je cv stuur je naar Quinten Zondervan, [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Quinten Zondervan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!