Vacature Zelfstandig werkend kok Café-Restaurant de Ringweg - Groningen

Groningen

365Werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Omschrijving:
Voor Café-Restaurant de Ringweg zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok! De Ringweg is gelegen in het groothandelscentrum op het industrieterrein. Het is niet alleen een ontmoetingsplek voor zakenmensen, ook particulieren weten het te vinden. De gasten kunnen hier terecht voor heerlijke snacks in het snackbar gedeelte of voor een lunch en/of diner in het restaurant.

Als zelfstandig werkend kok ga jij in de keuken van het restaurant aan het werk. Jij maakt alle bestellingen klaar die binnenkomen. Op dit moment zal dit alleen voor afhaal zijn. Zodra de horeca weer open mag, zal dit voornamelijk voor de gasten in het restaurant zijn! Café-Restaurant de Ringweg heeft een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Wij zijn dan ook op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ervaring heeft met een grote kaart.

Wat we je bieden:
- Een parttime functie met kans op meer uren wanneer de horeca weer helemaal open mag
- Een bruto uurloon vanaf €11,82, dit is afhankelijk van jouw werkervaring
- De werkdagen en -tijden zijn in overleg te bepalen
- Een fijn en gezellig team collega's met wie het altijd een feestje is om te werken

Wie we zoeken:
- Jij hebt ervaring als zelfstandig werkend kok
- Jij vindt het leuk om met een grote menukaart te werken
- Jij bent minimaal 30 tot 35 uur per week beschikbaar
- Het is belangrijk dat jij gestructureerd te werk gaat en de bestellingen vlot klaarmaakt

Goed om te weten:
- In eerste instantie ga je 30 tot 35 uren aan het werk, wanneer de horeca weer volledig open mag kunnen dit meer uren worden
- Het gaat om een flexibele functie waarbij de werkdagen en -tijden in overleg te bepalen zijn

Werktijden:
Ze zijn op maandag tot en met zaterdag geopend, de werktijden zijn in overleg te bepalen

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,82 p/u
Bedrijfsomschrijving Flex is de toekomst. ZZP'ers, uitzendkrachten en gedetacheerden vormen over een paar jaar een derde van de arbeidsmarkt. Dat is precies waar 365Werk bij kan helpen. Wij zijn van alle flexmarkten thuis: we doen aan uitzenden, payrolling, werving & selectie en verloning van ZZP'ers.

Uitzenden kan beter en moet transparanter. Dat is onze visie. Helder tonen wat we doen. Dat is onze missie. Opdrachtgevers zien bij 365Werk precies waar ze voor betalen. Uitzendkrachten hebben regie over hun carrière dankzij het inzicht in hun eigen dossier. Gewoon op hun mobieltje.

Online weegt zwaar. Wij van 365Werk handelen wat kan via het internet af, zonder het belang van 'echt' contact uit het oog te verliezen. Werkgevers en werknemers hebben dankzij ons systeem zelf de controle. Gemakkelijk, snel, transparant en overal te gebruiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

lees meer

Contactpersoon 365Werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Kok in Groningen