Vacature Dealer Manager - Groningen

Groningen

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De energietransitie, that’s all you hear about tegenwoordig. Overstappen op duurzaam is voor veel organisaties een speerpunt en bij die overstap kan een van de aanjagers jouw hulp goed gebruiken.

Wat ga ik doen?

Dit bedrijf heeft de omslag naar duurzaam gelukkig volledig omarmd. Dat betekent dat ze zo snel mogelijk zo veel mogelijk mensen van warmte/koude- zonne- en windenergie willen voorzien. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat er in ieder geval voldoende plekken komen waar je elektrische auto's op kunt laden wanneer je onderweg bent.

Als Dealer Manager Noord-Nederland ga je op zoek naar de uitbreiding van de naam en bereikbaarheid van dit bedrijf. Eigenlijk wil je dat heel het noorden volop voorzien gaat worden van schone en betaalbare energie. Jij zorgt ervoor dat dealers niet alleen een nieuw logo op de pui krijgen, maar bovenal zorg je ervoor dat ze worden begeleidt in de energietransitie en dat ze hun propositie uitbreiden, zodat een tankstation meer wordt dan een plek waar je zo snel mogelijk je auto probeert te vullen.

Wat heb ik hiervoor nodig?

Belangrijk is dat je affiniteit hebt met duurzame mobiliteit. Je hebt ervaring in sales en bent geïnteresseerd in de juridische aspecten van bijvoorbeeld contracten en huurovereenkomsten.Daarnaast weet je wat het is om goede relaties te onderhouden met de dealers, waarbij je geduldig, zelfstandig en ondernemend kan werken. Bijkomend moet je in het bezit zijn van een rijbewijs (B).

Één keer per week kom je op het hoofdkantoor om samen met de andere regio's samen te werken. Verder werk je vanuit huis of ben je op pad.

Oké, dat klinkt gaaf! Maar wat verdien ik daarmee?

Het salaris kan oplopen tot €4800 p/m op basis van 40 uur, daarnaast krijg je een 13e maand en vakantiegeld en zijn er ook mogelijkheden om bonussen te verdienen.Lijkt je dit wat? Wacht dan niet en reageer snel!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Floris Minkjan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Manager in Groningen