Vacature Technische Dienst Monteur - Groningen

Groningen

InWork
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Over deze functie

Bij InWork zijn we op zoek naar mensen die in de Technische Dienst van grote of kleine fabrieken willen werken. Als Technische Dienst monteur word je ingeschakeld bij (complexe) storingen, pleeg je onderhoud aan de machines en ondersteun je bij de werkzaamheden van productiemedewerkers.

Als Technische Dienst Monteur is het een pré als je kennis hebt van E en W. Mocht je kennis hebben van alleen E of alleen W, reageer dan vooral, want via InWork kunnen we je opleiden tot Allround Monteur! Verder zoeken we (startende) Technische Dienst Monteurs, maar ook monteurs die de functie van Hoofd Techniche Dienst Monteur kunnen invullen.
 


Wat verwachten we van jou?
  • Een afgeronde MBO 3/4 opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek;
  • Je bent bereid om storingsdiensten te draaien;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent creatief en oplossingsgericht.
Wat kun jij van ons verwachten?
  • Een maandsalaris tussen de 2000 en 3000 euro bruto;
  • Een verantwoordelijke baan;
  • De mogelijkheid om verder te groeien middels opleidingen/cursussen;
  • Begeleiding van een persoonlijke Jobcoach gedurende je loopbaan.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en word jij hier net zo enthousiast van als wij? Solliciteer dan nu via onderstaande button of neem contact op met Berber Lieuwen via [email protected] of 06-86891597

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Een groep energieke en ambitieuze professionals met een gezonde dosis werklust, dat is InWork.

Wij leveren gekwalificeerd personeel voor projecten en (tijdelijke) functies in de branches IT & Techniek. Wij leveren oplossingen waarmee wij met de inzet van onze mensen duidelijk herkenbare waarde creëren voor onze klanten. Ons doel is om iedereen een stap verder te brengen.

Onze business begint bij onze medewerkers, onze InWorkers. Onze medewerkers zijn het kapitaal van ons bedrijf en met veel aandacht aangenomen, opgeleid en getraind. Hun gedrevenheid en passie is onze sleutel tot succes.

Wij werken alleen met eigen medewerkers, wat zorgt voor stabiliteit. Daarnaast houden we de communicatielijnen kort, waardoor wij precies weten waar onze medewerkers goed in zijn en waarin zij zich nog kunnen ontwikkelen. Op deze manier staan we dichterbij onze medewerkers. Hierdoor kennen wij hun niveau, ambities en potentie door en door.

lees meer

Contactpersoon Berber Lieuwen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur Technische Dienst in Groningen