Vacature Schoonmaak medewerker - Groningen

Groningen

Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor ProRail in Groningen zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaak medewerker. Je bent verantwoordelijk voor algemene schoonmaak werkzaamheden zoals de schoonmaak van kantoren, openbare ruimtes en het sanitair. De werkdagen zijn op zaterdag en zondag voor 1,5 uur per dag. De werktijden zijn in overleg en je hebt een werkweek van 3 uur. Heb jij ervaring en wil je graag snel aan de slag? Solliciteer dan direct.

Uren: 3 uur per week
Plaats: GRONINGEN 1-6-2021 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.
Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak is vereist; Je hebt een dienstverlenende houding en gastvrije instelling; Je beheerst de Nederlandse taal; Een flexibele instelling; Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je ziet werk liggen. Locatie: Groningen


Wat hebben wij te bieden?

Ben je 21 jaar of ouder? Dan is je uurloon minimaal 11,44 euro per uur; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; Een extra vakantie dag die je kan opnemen op je verjaardag; Kortingen op diverse verzekeringen; Goede pensioen regeling; Eindejaarsuitkering conform de CAO.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Mark van Harn, [email protected]
Solliciteren kan tot en met vrijdag 1 oktober 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij. Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Wil je hier ook deel van uitmaken?

lees meer

Contactpersoon Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Groningen