Vacature Medewerker klantenservice - Groningen

Groningen

Makro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Service bieden? De beste service bieden! Makro biedt jou grootse mogelijkheden. Een mooi salaris, leuk werk en fijne collega’s. Lijkt het jou geweldig om klanten de allerbeste service te bieden, zodat zij onze vestiging met een glimlach verlaten? Dan zoeken wij jou.

Als medewerker klantenservice bij Makro maak je deel uit van een open, enthousiast en ondernemend team. Samen verras je klanten met de allerbeste service. Een goede en vlotte afhandeling bij de balie en een glimlach op het gezicht van de klant: daar ga jij voor.

Wat ga je doen?
Je begroet en bedient de klanten met een glimlach zorgt voor een vlotte en goede afhandeling van de klachten. Natuurlijk denk je aan een schoon en opgeruimd afrekenpunt. Verder los je eventuele problemen op en informeer je de klant wanneer dat nodig is.

Jou zoeken we
Jij hebt een retail- of horecahart. Je bent communicatief sterk, houdt van afwisseling en denkt groots, in mogelijkheden en oplossingen. Je werkt secuur en hebt oog voor detail. Tot slot ben je 20-24uur per week beschikbaar en [in het weekend/in de avond/flexibel] inzetbaar.

Dáárom werken bij Makro

  • Een kijkje achter de schermen bij een groot, internationaal bedrijf
  • Een goed salaris, personeelskorting en interessante vergoedingen wanneer je onregelmatig en op zon- en feestdagen werkt
  • Van vestigingsmanager tot vakantiekracht, bij Makro is iedereen onderdeel van het team
  • Flexibele werktijden en zelf invloed op wanneer je werkt
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Kansen om je te ontwikkelen en door te groeien. Veel collega’s gingen je al voor

lees meer

Bedrijfsomschrijving In 1968 opende Makro haar eerste vestiging in Amsterdam. De formule sloeg aan. Makro werd al gauw een begrip in Nederland. Nu hebben we zeventien vestigingen. Met ruim 3500 medewerkers. Heel ondernemend Nederland kan op Makro rekenen. Toen, nu én in de toekomst.

lees meer

Contactpersoon Makro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantenservice Medewerker in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures