Vacature Ambulant begeleider regio Groningen

Groningen

Philadelphia
 • Philadelphia Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 20 - 25 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Voor onze cliënten die op zichzelf wonen in de regio Groningen zoeken wij een Ambulant begeleider voor minimaal 15 en maximaal 24 uren per week.

Ondersteun jij graag mensen met een hulpvraag die op zichzelf te wonen en werk jij het liefst zelfstandig? Dan is dit dé uitdaging die jij zoekt!

Jouw werkplek
De stad Groningen ( ontmoetingsplek de Koppel) is jouw uitvalsbasis. Je bezoekt graag onze cliënten op een ontmoetingsplek bij hen in de buurt of in hun woning. De cliënten hebben een hulpvraag die uiteenlopend is van ASS problematiek tot lichte verstandelijke beperking en variëren in leeftijd tussen de 18 en 65 jaar. Zij krijgen begeleiding naar behoefte en niveau, met als doel hen zo volwaardig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. Samen met de cliënt bekijk jij welke ondersteuning nodig is. We streven ernaar om cliënten wijkgerichte begeleiding aan te bieden. Hierbij is samenwerking met andere instanties, ketenpartners, het netwerk, collega's en ontmoetingsplekken een belangrijk onderdeel van je werk.

De uitdagingen in het werk ga je samen met je collega’s aan. Samen met je collega’s ( we werken altijd in duo's ) creëer jij een veilige en stabiele omgeving waarin je de cliënten helpt om de wereld om hen heen te begrijpen. Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere cliënt net even wat anders. De mensen die dagelijks bezig zijn met het leveren van goede zorg en ondersteuning weten wat de client nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Bij Philadelphia krijgen juist zij door zelforganiserend te werken de ruimte en het mandaat om dat zo individueel en goed mogelijk te doen. Hierdoor zijn we als organisatie flexibel en schakelen we snel op ontwikkelingen in de zorg en maatschappij.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij kent de mensen die jij ondersteuning biedt als geen ander. Je weet het verschil te maken door zoveel mogelijk aan te sluiten bij hun vraag.
 • Je biedt ondersteuning op maat, bij mensen thuis of op de ontmoetingsplek en helpt hen zo zelfstandig mogelijk mee te doen in de samenleving
 • Je betrekt hierbij hun netwerk en werkt samen met begeleiders van DigiContact, op wie de cliënt dag en nacht via beeldbellen een beroep op kan doen
Als ambulant begeleider zoek je naar manieren om vaardigheden en de zelfredzaamheid van een cliënt en/of gezin in het dagelijks leven te verbeteren. Dit doe je via het aanbod ‘Mijn Netwerk’ dat een pakket aan diensten biedt. Jij inventariseert wat er voor een cliënt en/of het gezin nodig is. Hierop stem je het aanbod van diensten af.
Je ondersteunt bij lichte tot complexe (gezins-)situaties. Jij helpt cliënten op eigen benen te staan. Je vergroot de zelfredzaamheid van cliënten, zodat ze steeds meer zelf kunnen. Waar nodig help jij bij fysieke zorgtaken. Jij ondersteunt hen, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Over jou
De cliënt staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en je kan goed omgaan met onverwachte situaties. Je weet vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn of haar omgeving. Je bent benaderbaar, sterk in communiceren op alle niveaus en zet de belangen en het geluk van de cliënt in alle gevallen bovenaan. Je kan schriftelijk goed formuleren en werkt vlot in computerprogramma’s zoals Word, Outlook en het ECD. Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft. Je gaat proactief te werk, toont lef en denkt in mogelijkheden. Ookbeschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënten, familie als collega’s.

Je hebt:
 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • interesse in of ervaring met het ambulant werken met cliënten met een hulpvraag;
 • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.
Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:
 • allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • De ruimte om samen met je team zelforganiserend te werken; samen te bepalenhóe je het werk binnen het team organiseert;
 • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2.025 en maximaal €2.993 (FWG 40) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
 • kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.
Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk maandag 27 september via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia. Het vacaturenummer is 1379.
Heb je nog vragen? Bel dan met Elizabeth van Berkum, manager dienstverlening, op telefoonnummer 06 - 54 75 26 34.
De kennismakingsgesprekken zijn gepland op donderdag 30 september.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Het recruitment-team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.025 - € 2.993 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij coachen en bemiddelen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om een duurzamen baan te kunnen bemachtigen.
Contactpersoon Philadelphia
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!