Vacature Bijbaan met salaris €14 per uur - Groningen

Groningen

UBN Uitzendbureau
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Woon jij in de omgeving van Groningen, Drenthe of Friesland en wil jij een bijbaan in de omgeving van Utrecht? Dit kan nu inclusief vervoer en/of huisvesting naar wens door ons geregeld!

Op zoek naar een leuke baan naast je studie, maar geen 8 uur op een dag kunnen werken? Dan zijn wij hier voor jou!

Bij onze klant Nedal zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de ploegen te versterken op de inpakafdeling. Je shift duurt 4 uur en daarom zit je niet vast aan kantooruren! Perfect te combineren met je studie dus.

Jij bent als productiemedewerker actief betrokken bij de voorbereidingen, productie en uitlevering van aluminium profielen en lichtmasten. Dit houdt in dat je te maken krijgt met handelingen als zagen, strekken, meten en controleren. Soms zal je producten moeten verplaatsen en hiervoor maak je gebruik van de hef- en reachtruck en bovenloop kraan (hier krijg je natuurlijk een cursus voor). En tot slot behoren inpakwerkzaamheden op basis van technische tekeningen ook tot je functie.

Een afwisselende job dus! Dit doe je allemaal samen met je collega's vanwege de veiligheid, kwaliteit maar natuurlijk ook voor de gezelligheid.

Laat je niet afschrikken door de vele handelingen in de functieomschrijving. Normaal gesproken verwacht je hier een lange rij aan eisen waardoor je gaat twijfelen of jij de kandidaat bent.

Maar alles is te leren als je maar gemotiveerd bent, graag wilt werken, in ploegendienst wilt werken en verantwoordelijkheid kent. Dit zijn namelijk de allerbelangrijkste functie-eisen om te werken bij Nedal. En onderschat collegialiteit niet, een gezonde dosis humor en goed samenwerken mag uiteraard niet ontbreken.

Er zijn uiteraard eigenschappen die je ondersteunen om een succesvolle productiemedewerker te zijn. Denk hierbij aan:

 • Positieve instelling
 • Motivatie
 • Betrouwbaarheid
 • Verantwoordelijkheid
 • Fysiek sterk en gezond
 • De wil om te leren

Dit kan je aanvullen met diploma's of certificaten voor:

 • Heftruck/reachtruck
 • Bovenloopkraan (veilig hijsen)
 • VCA
 • VAPRO
 • Meten en richten

De eigenschappen kunnen wij je niet leren, maar wij kunnen je wel de opleidingsmogelijkheden bieden om de nodige diploma's en certificaten te behalen. Wacht niet te lang en bel ons voor een afspraak op 06-57738563. We leiden je graag rond.

Voor al het harde werken krijg je natuurlijk iets terug, namelijk:

 • Een parttime baan, waarbij je diensten van 4 uur draait;
 • Een salaris van €14,63. Dat is natuurlijk niet verkeerd!
 • Werktijden zijn doordeweeks: 07:00-11:00 11:00-15:00 15:00-19:00 19:00-23:00
 • Eventueel meer werken in het weekend is mogelijk;
 • 8% vakantietoeslag en 24 vakantiedagen (op basis van 40 uur);
 • 5% ADV;
 • Mogelijkheden om op onze kosten bijvoorbeeld je heftruckcertificaat te behalen;
 • Een niet te vergeten: een leuke baan met doorgroeimogelijkheden!

Sinds de oprichting in 1938, richt Nedal Aluminium zich op het produceren van hoogwaardige aluminium profielen. Daarnaast is de productie van lichtmasten en vlaggenmasten een steeds belangrijker rol gaan spelen. Ook kan de productie van Aluminium geleidingsbuizen (busbars) gezien worden als een typische Nedal specialiteit. Nedal Aluminium heeft 3 extrusiepersen, waardoor een breed programma van aluminium profielen kan worden geëxtrudeerd. Profielgewichten tot 100 kg per meter, in diverse legeringen en tot wel 30 meter lengte, behoren tot de mogelijkheden. De 230 medewerkers beschikken over een grote ervaring en kennis van complexe profielen, welke wereldwijd geleverd worden aan de meest uiteenlopende markten.

Op het moment dat je bij ons solliciteert zullen wij jouw cv en motivatie bekijken. Zien wij een klik met onze opdrachtgever? Dan sturen wij jou een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor een nieuwe uitdaging. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast? Dan kan je vaak al snel beginnen!

lees meer

Gestelde eisen Laat je niet afschrikken door de vele handelingen in de functieomschrijving. Normaal gesproken verwacht je hier een lange rij aan eisen waardoor je gaat twijfelen of jij de kandidaat bent.Maar alles i...
Salarisinformatie Bruto € 14,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Ben jij op zoek naar meer betrokkenheid?
Wij bemiddelen in logistieke, industriële en administratieve tot en met MBO-niveau.

Of het nu gaat om een baan met of zonder opleiding, vast of tijdelijk, fulltime of parttime, wij helpen graag.
Hierbij kiezen wij voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij jouw wensen én eisen centraal staan, zodat wat jij wilt, werkelijkheid wordt.
Dat is wat we willen, dat is wat we kunnen, dat is wat we doen! Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor de mogelijkheden!

lees meer

Contactpersoon Roos
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Groningen
Vergelijkbare Vacatures in Groningen