Vacature Manager Adviespraktijk Accountancy - Groningen

Groningen

Headhuntersteam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever legt zich toe op accountancy en belastingadvies. Landelijk adviseren zij meer dan 10.000 klanten in de markt van middelgrote en kleinere ondernemingen. Dit doen zij door een groot gedeelte van Nederland. De volgende stap is om landelijke bekendheid te genereren en hiervoor zijn zij op zoek naar jou.

De organisatie is sterk groeiende en voornemens om dit ook in Noord-Nederland verder te laten zien. Zij zoeken dan ook enthousiaste en ondernemende collega's om deze groei verder uit te dragen en om het marktaandeel te vergroten. Klinkt dit als een interessant verhaal en is je nieuwsgierigheid gewekt? Kom dan in contact en wij vertellen je hier graag meer over.

Namens onze klant zijn wij op zoek naar een kandidaat die leiding en sturing wil geven aan de samenstelpraktijk. Op (korte) termijn liggen er ook mogelijkheden tot partnerschap. Het verder opzetten en uitbouwen van de praktijk is echter de belangrijkste doelstelling.

Wij zoeken voor onze klant een accountant die vakinhoudelijk sterk is onderlegd en daarnaast ook veel fiscale kennis bezit. U bent commercieel ingesteld en heeft een netwerk in Noord-Nederland. Daarnaast houdt u zich actief bezig met de ontwikkeling en kwaliteit van het team.

U levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het accountantskantoor. Van u wordt dan ook verwacht dat u ook op beleidsmatig en strategisch niveau van waarde bent. 

Een greep van de werkzaamheden:

  • Reviewen en/of opstellen en bespreken van samensteldossiers, jaarrekeningen, fiscale aangiften, tussentijdse verslaggeving en resultaten- en liquiditeitsbegrotingen;
  • Advisering en begeleiding van MKB-klanten op administratief, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied;
  • Acquisitie van nieuwe klanten en uitbouwen bestaande portefeuille;
  • Coaching van (Senior) Assistent Accountants en Relatiebeheerder.
Functie eisen
  • Tekeningsbevoegd Accountant AA of bijna klaar met studie tot AA;
  • Commercieel netwerk in Noord-Nederland.

Competenties:

  • Commercieel;
  • Sociaal;
  • Ambitieus.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Headhuntersteam houdt zich al sinds 1998 bezig met het werven & selecteren, hunten en detacheren van getalenteerde technische, finance en management kandidaten op HBO en Academisch niveau ! Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en ingeschreven bij SNA.

Ontstaan in Groningen vanuit de gedachte dat werken leuk moet zijn. Een open deur ? Vanzelfsprekend ! Toch geloven wij hier in. Doen waar je goed in bent en hier plezier aan beleven. Leidend hierin is luisteren naar de wensen van onze kandidaten en opdrachtgevers. Onze Noordelijke nuchterheid zit in ons DNA. Met anderen woorden : duidelijk zijn, afspraken nakomen, hard werken en last but not least "JA" we zijn wat eigenwijs.

Inmiddels doorgegroeid naar een organisatie met 6 kantoren in Nederland. Groei ontstaat vanuit ambities en ergens goed in willen zijn. Niet vanuit een gedachte de grootste te willen worden maar wel de beste. Dagelijks willen wij het verschil maken.

Als intermediair houden wij ons dagelijks bezig met de ideale match tussen enerzijds de ambities en mogelijkheden van onze kandidaten en anderzijds de specifieke eisen die onze opdrachtgever aan een bepaalde vacature heeft gesteld.

Headhuntersteam heeft vestigingen in: Amsterdam; Rotterdam; Groningen; Leeuwarden; Eindhoven en Zwolle.

lees meer

Contactpersoon Arjen Klasens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Manager Accountancy in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures